Un pub situat ultracentral, care e foarte elegant, iar dacă-i treci pragul intri într-o atmosferă călduroasă şi plăcută, chelneri tineri şi profi, vedere superbă spre muntele Tâmpa, dar şi spre oraş, mai ales de la etaj, de unde ţi se deschide o privelişte pur şi simplu încântătoare, muzica e bună şi nu te deranjează, ci din contra, e un fundal minunat.

 

Barul de la parter este amenajat cumva aparte, iar lângă el e un raft cu cărţi foarte, foarte bine alese. Un loc numai bun pentru ceaiul sau cafeaua de dimineaţă, dar şi pentru o întâlnire cu prietenii sau cu omul drag, seara sau în orice clipă a zilei.

 

La Vintage Pub Braşov găseşti orice băutură-ţi pofteşte sufletul, dar şi mâncărurile-s foarte gustoase. Noi am încercat un platou Vintage, compus din aripioare de pui, coaste de porc, cartofi wedges, muşchi de vită şi sos barbeque. Dacă ajungi prin Livada Poştei – intră şi-n The Vintage Pub, la o cafea sau un suc.

 

  • ADRESA:Livada Poştei
  • TELEFON:0745 050 487
  • PROGRAM:L-D: 10:00-ultimul client
  • WEBSITE:http://www.thevinta

 

 

 

[googlemaps https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=Livada+Poştei+Braşov+Romania&key=AIzaSyAN0om9mFmy1QN6Wf54tXAowK4eT0ZUPrU&w=100%&h=400]