30 Octombrie 2015 este o zi marcanta pentru rock-ul românesc. Asociația Colectiv GTG 3010 a ales să țină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual.
Prin intermediul acestui eveniment, Asociația dorește să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin și, de asemenea, dorește ca un număr de trupe să cânte pentru cei care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv.
Prețul unui bilet va fi de 50 RON.
Bilete vor putea fi achiziționate în avans de pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-3010-festival-editia-a2a-30259/ sau la intrare în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.
Fondurile și donațiile obținute în urma evenimentului vor fi folosiți atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor și a facturilor medicale, cât și în organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca evenimentul “#3010” să fie realizat an de an.
Nevoile victimelor sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai ușor peste suferința existentă.
Demersului nostru s-au alăturat mai multe formații ce vor susține concerte acustice în seara respectivă: Jinxy Von D’ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amară, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpați.