În 1991, din pasiune pentru muzică, “construiește” împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trece apoi, rapid, prin prima etapă a radioului independent din România, (de data aceasta “legal”) la Uniplus Radio. În același timp își dezvoltă pasiunea pentru mixat, activând pentru prima dată ca DJ în Clubul Le Baron – unul dintre cele mai cunoscute cluburi din acea perioadă și în doar cațiva ani, exact când muzica electronică începe să ia avânt în Romania, devine rezidentul clubului Space.

În 1997 începe colaborarea cu Radio 21, iar în anul 2003 emisiunile sale se “mută” la Kiss FM. Începând cu Septembrie 2004 Adrian Eftimie devine unul dintre rezidenții Kristal Glam Club, experiență care îi oferă cele mai mari satisfacții de pană atunci în cariera de DJ. Doi ani mai târziu își începe cariera de producer muzical, astfel încat în vara anului 2006 lanseaza hitul “No Side Effect”. Piesa a fost remixată de foarte mulți producători români și străini. Urmează și alte piese – “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” și “Elevation”, cu aceasta din urma (în 2007) castiga concursul Heineken Music Thirst și mixează pentru prima dată peste granițele României.

Vorbind de cluburile din alte țări, cea mai interesantă experiență a fost în clubul Turnmills din Londra. 2007 este anul în care Adrian Eftimie alege să facă parte din echipa care a lansat unul dintre cele mai bune posturi de radio cu muzica electronică din Europa: One FM – Club Station. Emisiunile sale pot fi ascultate și acum la One (Underground & Dance Station) în fiecare seară de joi începând cu ora 22.00.

La premiile Nights.ro, ceremonie desfasurată pe 28 februarie 2009, își vede visul împlinit. După ce în 2005 castigă locul 1 la secțiunea “Cea mai mare ascensiune”, anii 2006 respectiv 2007 îl clasează direct pe locul 2 la categoria “Cel mai bun Dj Roman”. Și nu se oprește aici – în 2009 Adrian Eftimie ridică trofeul Nights.ro pentru “Cel Mai Bun DJ Roman”!