ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, lanseaza cel de-al cincilea album din cariera vineri, 2 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Bilete la preturi speciale earlybird in numar limitat (cate 200 de fiecare categorie) sunt disponibile pe iabilet.ro si in reteaua iabilet: www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-haosoleum-lansare-de-album-23269/

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica – show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

In tomna acestui an (vineri, 2 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic – „Haosoleum”. Albumul reprezinta a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat in 2012) si „Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic graviteaza în jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

“Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.

Pe 2 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.”

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro si din reteaua iaBilet dar si de pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si din retelele Eventim si Myticket

Preturile pentru primele 400 de bilete sunt urmatoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle. – EPUIZATE

Dupa epuizarea primei serii de bilete, preturile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

www.alternosfera.com | www.facebook.com/Alternosfera |www.youtube.com/AlternosferaOfficial