Andra le-a făcut un cadou tuturor fanilor, artista lansând o nouă melodie. ”Iubirea schimbă tot” vorbește despre puterile magice pe care le are dragostea în viață fiecăruia dintre noi.

Piesa s-a născut în studioul Hahaha Production, fiind compusă de Constantin Bodea, Elena Moroșanu, Diana Moraru și Șerban Cazan, iar textul este scris de Elena Moroșanu, Diana Moraru și Dorian Micu.

“Smiley e cel care m-a sunat și mi-a spus că au o piesă pe care o văd interpretată de mine și că și-ar dori mult să accept proiectul. E o piesa cu un mesaj special și puternic în care eu cred că fiecare se poate regăsi într-un fel sau altul. Îmi plac mult versurile sunt sensibile și spun o poveste frumoasă, de suflet. Eu chiar cred că iubirea schimbă tot, schimbă suflete, vieți… Cred că iubirea vindecă răni și împlinește oameni. În plus, la nivel muzical, mă bucur că e o piesa lentă, știu că fanii așteptau asta de la mine și mă bucur că le pot oferi melodia aceasta drept cadou”, a declarat artista.

Videoclipul s-a filmat la Buftea și a fost regizat de Alex Ceaușu. E o poveste despre iubire care are un final oarecum neașteptat, iar un detaliu simpatic este că actorii principali, Aurelius și Elena sunt iubiti și în viața de zi cu zi. Filmările au durat 24 de ore și s-au facut la zero grade.

Dacă la piesa “Niciodată să nu spui niciodată”, Andra a fost primul artist din România care a strâns un milion de vizualizări în primele 24 ore, cu piesa „Iubirea schimbă tot”, artista a ajuns la 1 milion de vizualizări în primele 21 de ore de după lansare.