Anul acesta este “Anul ursului”, iar Teddy Bear Romania a știut perfect cum să-l deschidă.

Line up-ul a fost simplu: primii artiști pe care i-am găsit au fost Moon Sound și Gully. Ne-a plăcut mult b2b-ul lor, au deschis seara cu multă energie.

https://www.youtube.com/watch?v=bCn7fUkgwhc

După un așa intro a venit momentul lui Adrian Eftimie. Piese complexe, atitudine pozitivă, distracție maximă. A urmat unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dj francezi: Oxia. Ce a făcut Oxia? Ne-a făcut să dansăm și să ne rupem picioarele. Un set echilibrat perfect pentru acest eveniment. Putem spune că b2b-ul anului a fost cel dintre Oxia și Rosario Internullo, was great!

Desigur că aveam nevoie de o încheiere ca la carte, iar din acest motiv a fost prezent Rosario Internullo. Cât timp a fost el la pupitru pot spune că am pierdut noțiunea timpului și parcă party-ul a durat prea puțin.

12509196_814403145349788_2472745685402987152_n

Evenimentul a avut loc în una dintre locațiile cu mult stil ale Bucureștiului, Kristal Glam Club. Oamenii au venit entuziasmați la party, plini de energie, localul fiind plin. La deschiderea evenimentului recunosc că noi am fost puțin sceptici, fiind în jur de 30/persoane, dar după nici zece minute oamenii care dansau în spate s-au apropiat ușor în fața pupitrului, cei care stăteau jos s-au ridicat și rapid s-a umplut tot locul.

Organizatorii prietenoși. Au reușit să dovedească seriozitate și prin acest eveniment. Când totul s-a terminat, am luat-o ușor spre ieșire. Am rămas în minte cu unul dintre acele evenimente la care merită să mergi, abia îl așteptăm pe următorul. We love Teddy Bear Romania!