Festivalul ARTmania atrage în fiecare an mii de turiști la Sibiu și se află într-o permanentă dezvoltare și adaptare, organizând la aniversarea de zece ani principalele concerte internaționale în Piața Mare, cu acces gratuit, în zilele de vineri și sâmbătă, 31 iulie și 1 august 2015. Piața Mare, principalul obiectiv turistic al cetății medievale pentru publicul festivalului, este locul unde au concertat în ultimii nouă ani cele mai frumoase proiecte muzicale din universul muzicii Rock și Metal.

Organizatorii și autoritățile locale recomandă publicului să nu lase bunuri la vedere, mai ales în autoturisme, indiferent de locul parcării. De asemenea, grija pentru bunurile aflate la purtător este necesară, în mod special în perioada evenimentelor desfășurate în Piața Mare, locul în care se desfășoară concertele internaționale cu acces liber și fără filtrare acces.

Părinților le este recomandat să vină fără cărucioare pentru copii, pentru a preveni eventualele incidente. De asemenea, pentru copiii până în 10 ani este recomandată utilizarea de căști de protecție sau dopuri. Dovada vârstei: numai persoanele peste 18 ani au dreptul de a achiziționa alcool sau țigări, de aceea un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere.

Este interzis accesul în zona de festival cu obiecte contondente, arme, obiecte/materiale ce pot fi considerate periculoase, arme, lampioane chinezesti, substante interzise prin lege. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent, pot atrage restricționarea accesului. Dacă observați incidente vă rugăm să vă adresați organizatorilor sau reprezentanților acestora, aceștia fiind la dispoziția dumneavoastră pentru a vă menține buna dispoziție și a evita momentele neplăcute. Publicul este rugat să își supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi.

Achiziționarea de mâncare și băutură în interiorul festivalului se desfășoară prin intermediul jetoanelor, disponibile la casele semnalizate în acest sens.

În perimetrul din Piața Mare va fi asigurată asistența medicală de urgență și prim-ajutor pe toată perioada derulării concertelor. În cazul în care nu vă puteți deplasa, adresați-vă unui reprezentant al festivalului sau agenților de pază.