Rock TV - It Rocks!
Coiotu și Cristi Hrubaru sunt mândri de Rock TV (sursă foto: Facebook Rock FM)

S-a anunțat încă de la începutul anului că Rock FM se va extinde, iar  ascultătorii de la radio se vor putea transforma în telespectatori. Astăzi ne aflăm în fața faptului împlinit, deoarece Rock TV transmite deja. Noua televiziune românească de rock s-a lansat pe 15 septembrie și transmite în format HD.

Rock TV este disponibil deocamadată doar în rețeaua UPC, ceea ce a declanșat destul de multe nemulțumiri în rândul celor care au un alt furnizor  de servicii prin cablu. Reprezentații Rock FM au declarat în iarnă că sunt în tratative și cu alte companii, precum RCS&RDS, Telekom, Orange şi Ines Group.

Apariția unui post de muzică rock este o realizare semnificativă pentru întreaga comunitate de ascultători. Rockerii de la radio, printre care Cristian Hrubaru și Alin Dincă, sunt foarte entuziasmați de proiectul aflat la început de drum.

Printr-un post ca Rock TV, realizatorii vor să aducă acest gen muzical în atenția oamenilor mai mult decât reușeau exclusiv prin radio. Muzica rock merită o promovare de calitate, iar realizatorii speră să obțină acest rezultat prin intermediul televiziunii.

Totodată, Rock FM promite ascultătorilor nemulțumiți că se străduiește ca noul post tv să fie disponibil și pentru alte companii de cablu.

Fanii sunt și ei încântați că inițiativa Rock FM s-a materializat. Realizatorii primesc feedback-ul lor prin intermediul rețelelor de socializare. În afară de nemulțumirea colectivă ca postul nu este disponibil pentru moment decât pentru utilizatorii UPC,  o altă cerere din partea ascultătorilor este să  ca playlistul propus să fie mai variat, atât la radio, cât și la TV.

Până una alta, fie Rock FM sau TV, nu uitați că It Rocks!