Indie rapper-ul american B.Dolan va concerta vineri, 23 octombrie, la București, în Control Club, alături de proiectul autohton Frații Grime, în cadrul turneului de promovare a noului album, Kill The Wolf. Biletele s-au pus în vânzare online, prin Eventbook.

Originar din Providence, Rhode Island, B. Dolan este unul din cei mai interesanți artiști indie rap ai scenei americane. De la debutul la Strange Famous Records din 2010, cu albumul Fallen House, Sunken City, Dolan și-a confirmat statutul de rapper agresiv si confruntativ, o prezență greu de ignorat în spatele microfonului.

Noul album, Kill The Wolf (2015, Strange Famous/Speech Development Records) conține o serie inedită și eclectică de colaborări cu nume ca Aesop Rock, Buck 65, Kathleen Stubelek (Circle Takes The Square), Dave Lamb (Brown Bird) și producători precum Alias, Cecil Otter (Doomtree), Buddy Peace și alții.

Frații Grime este numele celui mai nou proiect din zona underground hip hop autohtonă, un joc de cuvinte inspirat de Frații Grimm și subgenul de muzică grime, un stil de rap dinamic și agresiv. Format din Vali Umbră și Power pe Vinil, cunoscuți din trupa Subcarpați, duo-ul a lansat deja câteva single-uri (Locomotiva, Oamenii mei) în colaborare cu Bean MC.