Seara de 12 septembrie incepe usor pentru noi, fiind la birou, asteptam sa plec cat mai repede pentru a ajunge in Quantic. Se face ora de plecare si plec cat mai repede spre club. Odata ajuns, am prins si open doors-ul, unde baietii de la Vathos isi faceau sound check-ul, urmand sa intre pe scena.

Incep Vathos si lumea incepe sa se stranga, decorul este minunat dar nici muzica nu s-a lasat mai prejos.

Cei de la Martyrium si-au facut intrarea pe scena cu o coregrafie interesanta din punctul meu de vedere, totul fiind animat de solista lor, care a stiut cum sa faca incalzirea publicului, urmand cateva piese de neuitat.

Odata cu intrarea celor de la WEB, stiam ca urmeaza momentul mult asteptat, sa ii vedem pe cei de la Batushka, deci, am asteptat cuminti “Sfanta Liturghie”, in timp ce acestia pregateau totul.

Putin trecut de ora 22:00, isi fac aparitia cei de la Batushka, totul incepand cu un moment de liniste, si cu o sincronizare totala, rand pe rand urcand pe scena, totul fiind de vis. Publicul a ramas cateva secunde in extaz, apoi au inceput sa “isi faca numarul”. 

A fost un concert pe cinste, si le multumim celor de la Final Step Production pentru sansa de a asista la acest concert. Pozele le gasiti pe pagina noastra de facebook, soundzone.ro.