Vineri, 24 noiembrie, sarbatorim impreuna 9 ani de petreceri arena dnb cu un nume pe care il asteptam de mult: BLACK SUN EMPIRE. Pe scena vor mai urca NYMFOInflexBrusten si debutantul Aspekt, cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in cort incalzit.

BLACK SUN EMPIRE
Cand cei trei baieti din Utrecht (Rene Verdult si fratii Micha si Milan Heyboer) si-au ales numele, nu au realizat ca acesta este mult mai mult de-atat, este un destin care trebuie indeplinit. Dar pentru BLACK SUN EMPIRE, numele a devenit soarta. Cunoscuti pentru multi ca liderii drum and bass-ului mai dur, mai greu, mai experimental, BSE au devenit mai mult decat un nume de scena. Acum, BSE si casa lor de discuri, Blackout, formeaza un imperiu care se intinde peste toata planeta prin muzica produsa de artistii consacrati, dar si cei din noua generatie, crescuti si sustinuti de toata comunitatea din jurul lor. Pentru incalzire, ascultati Monologue sau Stranger

NYMFO
Un DJ prin excelenta (a castigat premiul pentru cel mai bun dj olandez de dnb in 2005), cu multi ani de experienta si aminitiri create pe fiecare continent. Nymfo este o prezenta puternica in scena de muzica de dans underground, atat pe scena cat si in studio. Cu piese lansate la Commercial Suicide, Metalheadz, Dispatch sau RAM Records, numele lui este sinonim cu un drum and bass dur, cu o umbra de techno, dar eminamente de dans.

Alaturi de ei, pe scena vor urca INFLEXBRUSTENASPEKT (in premiera la arena dnb), cuVLC la visuals

Despre bilete, acestea sunt 25 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, va rugam urmariti evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/355456341579634/