BocaSeca, membru fondator al SP-ului (Studiou Pizdii), a lansat astăzi, 14 oct. 2015, o noua piesa pe canalul oficial al trupei Studiou* Pizdii.

    Producția a fost realizata de colegul sau de label Gogan, care s-a ocupat și de mixaj si masterizare. Videoclip-ul a fost realizat de Faust, tot el fiind și omul din spatele montajului.

    Piesa exprimă plăcerea lui BocaSeca pentru Hip-Hop și dezvoltarea slabă a MCii-lor din Romania.

   Mesajul este transmis în stilul sau unic și ușor de remarcat dacă i-ai ascultat albumul “Dau cu Sete” sau piesele de pe Studiou* Pizdii vol.1, alaturi de fratele lui.

   Partea Bolnava alias Studiou* Pizdii reprezintă, acel sound mai întunecat și versurile spuse pe față fara metafore prea sofisticate.

   Este un mesaj adresat oamenilor falși și celor ce-și doresc sa cânte despre ce nu au.Daca nu știți cine e BocaSeca, vă recomand cu placere, sa ascultați materiale Studiou* Pizdii.

   Este unul din artiștii promițatori și de viitor, pastrând esența de rap clasic, care în anul 2015 nu prea se mai regasește la mulți artiști sau veterani, care au migrat catre alte stiluri și alte domenii de activitate.Această piesă este extrasă de pe urmatorul său material, I.A.I.M, ce va fi lansat în acest an (2015).


Îl puteti găsii pe BocaSeca pe următoarele rețele sociale: