Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine în România pentru un show incredibil pe 6 decembrie la Arenele Romane în cort încălzit. Borgore este unul dintre cei mai populari și mediatizați artiști de muzică electronică. 

Numit “copilul teribil al bassului” sau “cel care a ruinat dubstep-ul“, controversatul artist a devenit încet dar sigur un personaj iconic în dubstep-ul modern.

Cel mai recent material al său #NEWGOREORDER lansat pe 8 iulie via Dim Mak Records, casa de producție a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai înalte si aprecierea publicațiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reusit să înființeze propriul label, Buygore Records, să pună în scenă show-uri catalogate drept capodopere, să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America și să aibă propriul show la radio, “The Borgore Show”, împreuna cu prietenii sai Miley Cyrus, Diplo și Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori și intuitivi artisti ai generației sale , iar noi vom avea ocazia să ne bucurăm de un show demențial la Bucuresti.

Biletele se găsesc în format electronic aici și în rețeaua fizică iabilet.ro : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

Earlybird: 69 Lei Acces General, 119 Lei VIP (in fata scenei) – primele 200 de bilete, pana pe 1 noiembrie;
PRESALE : 79 Lei Acces General, 139 Lei VIP (in fata scenei) – pana pe 6 decembrie
LA INTRARE: 90 Lei Acces General – în limita biletelor disponibile

Sunt în vânzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se află în fața scenei și este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare).