FACEBOOK EVENT: AICI

Serile B:pressure au fost puse la cale de o mână de oameni care s-au săturat să audă de party-uri belea în alte orase, festivale fantastice și beach-action la mare vara… E timpul să punem presiune pe București pentru a impulsiona o scenă locală adevărată în Capitală.

Pentru asta, vom aduce DJ și MC care fac muzică din inimă, care au rămas true locurilor de unde au pornit și care au ceva de arătat. Editia cu numarul 6 îț are ca invitat pe DWLS.

DWLS și-a început călătoria prin muzica electronică ca DJ/producător la începutul anului 2009. Lucrurile au evoluat și s-au dezvoltat pe un drum bun, DWLS ajungând să “împartă” aceeași scenă cu mulți artiști internaționali cum ar fi Lenzman, S.P.Y, Dimension, Wilkinson, Netsky, Alix Perez, Logistics, Ed Rush, BTK, Cyantific și mulți alții. Seturile Dj-ului sunt menite să bucure lumea și să o danseze pe ritmuri de drum and bass!

Rezidenții B:pressure sunt Brusten si Phobe1, care se încadreaza perfect în descrierea de mai sus. Brusten vine cu un background solid în producție, cu release-uri active la Syndrome Audio, Modular Carnage, Hangout Music și multe altele iar Phobe1 este câștigătorul TM:DJ Challenge 2013 și membru AnonimTM – crew ce împinge mișcarea înainte înca din ’98.

Serile B:pressure acoperă întreg spectrul Drum & Bass venind în sprijinul tuturor crew-urilor locale și internaționale – de la producători până la DJ, MC și nu în ultimul rând publicului iubitor de bass music, aducând vibe-ul original și originar direct în Capitală.

DWLS [ Avantgarde Recordings]
https://www.facebook.com/dwlsmusic/
https://soundcloud.com/dwlsmusic

#bucharestpressure RezidentS
Phobe1 [AnonimTM]
https://www.mixcloud.com/Phobe1/

Brusten
https://soundcloud.com/brusten