Buried

Breathelast tocmai au lansat ultimul videoclip rămas pentru split-ul cu băieții de la Cap De Craniu, clip la piesa Buried, filmat de către Blue Cat Studio, cu care rechinii s-au anturat în ultimile materiale audio-vizuale.

Trupa a spus următoarele: ”Clipul pentru Buried | piesa de pe SPlit it Out cu Cap De Craniu | a aparut ca o invitatie la joaca si imagine, by BlueCat Studio, incercand sa exprimam tentativa de a ne apropia de stele in timp ce ne ingropam unii pe altii, urcandu-ne pe cei care cad doar pentru a prinde o speranta in lumina ce ne ignora. In acelasi timp, Buried aliniaza toate eforturile noastre la concluzia reala a finalului, in fata caruia stam cu totii, mai devreme sau mai tarziu, dar mereu singuri. Politia si vecinii salii noastre de repetitii au asigurat buna desfasurare a filmarilor, atat prin intelegere (din partea Politiei) cat si prin paranoia de Duminica (din partea vecinilor). Ne deranjeaza lucruri atat de mici, incat consideram deja ca ne ingropam cu superficiale griji si frici, doar ca sa nu ajungem la cele care respira gigant in jurul noastru si sunt gata sa ne striveasca sub urmarile imediate ale ignorantei noastre preocupate.”

”Split It Out” este un slipt cu Cap De Craniu, finalizat undeva prin 2013, urmând ca în scurt timp de la lansare să se producă și schimbarea de formulă (formula actuală).

Buried” recording / mix / master by Studio148:
https://www.facebook.com/148studio

Puteti asculta materialul de split cu Cap De Craniu, aici:
https://splititout.bandcamp.com/releases

BlueCat Studio Official:
https://www.facebook.com/bluecatstudiobucuresti

Vă dorim vizionare și audiție plăcută!