Ecovalue, BestMusic Live Concerts si METALHEAD și-au unit forțele în cadrul unui program special de conștientizare asupra reciclării și colectării selective de deșeuri.

Campania se va desfășura pe parcursul a patru evenimente mari ce vor avea loc la Arenele Romane din București, și anume METALHEAD Meeting Festival 2017 (24 – 25 iunie), concertul Evanescence (29 iunie)SHINE Festival 2017 (30 iunie – 1 iulie) și concertul Gojira (4 iulie). Astfel, pe durata celor patru evenimente vor fi amplasate pubele speciale în care participanții vor putea arunca deșeurile în mod selectiv. Zonele în care se afla aceste pubele vor fi marcate cu steaguri, pentru a fi mai ușor de reperat de către public.

Dragii noștri,

Va îndemnăm sa folosiți aceste pubele ori de câte ori aveți nevoie pe parcursul celor patru super evenimente care ne bat la ușă. Reciclarea și colectarea deșeului în mod selectiv ar trebui sa fie o normalitate în anul 2017, chiar dacă este vorba despre Romania, o țară în care acest concept este în continuare dificil de înțeles, de asimilat și de implementat.

Schimbarea începe atunci când fiecare dintre noi înțelege dimensiunea acestei probleme și se implică să facă ceva în acest sens. Reciclarea înseamnă evoluția unei comunități, motiv pentru care vă îndemnăm sa îi încurajați și pe alții sa adopte această mișcare.

 

Mai multe informatii despre Ecovalue gasiti aici.