CARNIFLIATE, cea mai napraznica formatie din Slovenia, aduce ascultatorii metalului extrem la o noua cantare ca la carte!

 

Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Extrem de dinamica, tanara formatie slovena revine in Bucuresti pe 25 martie 2018. Concertul din Club Yellow face parte din turneul “March of Death“, in care vor prezenta atat primul album, cat si piese proaspete!

 

Formatia SNOGG porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat: “█████████████”, nume pe care ulterior si-l schimba in Snøgg (“zapada”, in limba slovena) si sub care sustin primele concerte in formula:

 

Ulv – chitara, clape, voce, ritualuri

Mørke – tobe, vrajitorii

 

Etichetata ca “freeride black metal”, in 2016 trupa lanseaza primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EPul “Qivitoq“. In martie, dupa mai bine de un an, vom revedea Snøgg in Romania, cu noul lor material (“Abeloth“) si intr-o noua formula scenica.


 

YELLOW CLUB se afla pe str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3 (Bucuresti).

 

Concertul va avea loc duminica 25 martie 2018, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

 

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

 

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

 

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Pretul biletului va fi anuntat in scurt timp.

 

Pagina evenimentului pe Facebook:

http://https://web.facebook.com/events/1548031508626163/

 

Pagini trupe:

https://web.facebook.com/Carnifliate/

https://web.facebook.com/Snoggband/

 

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 72-a)