Azi e joi și e momentul să vedem care sunt cele mai cool melodii din topurile internaționale

 

Până la finalul verii o să vă aduc în fiecare joi TOP-ul celor mai ascultate melodii, așa că, să începem.

 

Pe locul 5 se claseaza săptămâna aceasta o melodie postată pe YouTube în luna ianuarie a acestui an, este vorba de Ed Sheeran cu piesa Shape of You (hit the button to listen the song) Ed își menține poziția pe locul cinci pentru a doua săptămână consecutiv in Billboard.

 

 

Locul 4 este ocupat de Niall Horan, fostul membru al formației One Direction, cu Slow Hands, piesa a fost postată pe contul artistului în luna mai, este un hit călduț, de vară care își menține poziția în top-ul celor de la iTunes și de la Billboard.

 

Pe locul 3 avem o piesă pe care cu singuranță ați auzit-o măcar din întâmplare în club, pe plajă, sau la terasă, potrivit topu-ului Shazam aceasta a fost a treia cea mai căutată melodie, este vorba despre Charlie Puth cu Attention, melodie ce îți intră rapid în minte și te face să o fredonezi toată ziua.

 

Ușor, ușor ajungem si la melodia de pe locul 1 din toate topurile internționale, dar până atunci vă propun să ascultați câștigatoarea locului 2 DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller, melodie proaspătă, apărută la jumătatea lunii iunie, ce avansează rapid în toate top-urile.

 

 

LOCUL 1 este ocupat constant de super hit-ul care nu se lasă dus cu una cu doua și care o să ne pună în mișcare toată vară și nu numai, Despacito, fie că vorbim despre varianta inițială a piesei, fie că este vorba despre varianta cu Justin Bieber, Luis Fonsi ocupă un loc fruntaș de mai bine de jumătate de an, un adevarat succes! Luis Fonsi ocupă locul 1 în top-ul Billboard, iTunes, Shazam, dar si pe OfficialCharts.  Hit the button and let the party begin! Despacito, dragilor! 😉

Pe lângă toate melodiile din top-urile internaționale o să vă las și o melodie care promite să ajungă curând în top. Săptămâna aceasta este: Clean Bandit cu a sa Symphony