COMBICHRIST, cea mai cunos­cuta trupa industrial/aggrotech a momen­tu­lui, si-a rafi­nat muz­ica si prezenta scenica dupa 7 ani de cari­era, 5 albume si sute de apari­tii live.

O for­matie glo­be­trot­ter, COMBICHRIST a insotit RAMMSTEIN in turneul 2009/2010 in Europa si va fi prezenta pe 11 decem­brie la un leg­en­dar prim con­cert pe sol amer­i­can din ultimii zece ani al celor de la RAMMSTEIN, la Madi­son Square Garden.

Andy LaPlegua, mastermind-ul COMBICHRIST, ICON OF COIL (future­pop), PANZER AG (rock indus­trial) sau SCANDINAVIAN COCK (rock­a­billy), mar­turis­este ca “Mak­ing Mon­sters” este cel mai sin­cer album al for­matiei. Cap de afis la fes­ti­val­uri pre­cum Amphi Fes­ti­val, E-tropolis, Wave Gotik Tre­f­fen sau M’era Luna, COMBICHRIST este un proiect care a tre­cut de faza exper­i­men­tala, iar muz­ica pe care o prop­une acum este reco­man­data de un sunet-trademark, de un entuzi­asm de zile mari si de o cul­tura indus­tri­ala care promite si livreaza.

Combichrist a devenit o creatie pur viscerala, condusa de instinct si de emotie, deposedat de toate pretentiile. Urgenta apare la Combichrist  – cel mai evident in noul album fara compromisuri – este alimentat de expresii de pofta, furie, durere si ura.