Weekend-ul acesta, sâmbătă, 4 noiembrie, trupa MUZE vă invită să luați parte la primul concert de lansare a albumului „O să fie bine”, în Vintage Pub Ploiești.

Publicul este așteptat la eveniment începând cu ora 20:00, iar în deschidere va urca pe scenă Mareș Vladimir.

Adresa localului este: Str. Constanței, colț cu str. George Coșbuc.

MUZE este singura trupă rap din România formată din 5 fete, iar albumul de debut a fost lansat online pe 25 octombrie 2017.
EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover vor cânta live piese extrase de pe albumul „O să fie bine”, dar și de pe materialele solo. Fiecare dintre piesele ce vor fi auzite în concert transmite o stare aparte, având în comun mesajul central de învingere a obstacolelor și certitudinea că, prin ambiție, perseverență și credință, în final totul își găsește rezolvarea.

*Biletele se vor găsi la intrare. Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permis numai dacă acestea sunt însoțite de o persoană majoră, pe baza cărții de identitate!

Facebook Event: http://bit.ly/CONCERT-MUZE_Ploiesti
LINK PLAYLIST: http://bit.ly/O-Sa- fie-bine- ALBUM

SHARE
Previous articleNEXT EX vor deschide concertul Gramatik de pe 22 noiembrie de la Arenele Romane
Next articleMircea Eremia lanseaza single-ul si videoclipul “Dor de noi”
Nume: Mihai Functia: Redactor/Foto Rock Zone Cu Soundzone: 2017 Primul album rock ascultat: Pink Floyd The Wall - Vinyl Primul concert rock: Motorrock 2007 Cel mai bun concert rock la care ai fost: Rammstein - Germania CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: Alternosfera - Virgulă CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: Toată producția de maynele shit Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: Dreamer - Ozzy Osbourne Cea mai buna muzica vine din: România Cea mai buna revista/site de rock (dupa Soundzone): Loudwire Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Marylin Manson Cel mai important lucru in viata este: Libertatea Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Cehia Cand erai mic voiai sa te faci: Musafir