Vineri, 11 septembrie 2015, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la concertul trupelor Walk The Abyss și Chaos Cult. Acesta va reprezenta primul concert din orașul Bacău ale ambelor trupe.

Walk The Abyss este o trupă de deathcore/death metal din București. Înființată în iulie 2011, trupa are la activ un material discografic. “The Disclousure Between Surface and Self’’ este primul material din carieră lansat la începutul acestui an de Walk The Abyss, care va fi promovat pentru prima oara în afara Bucureștiului cu ocazia turneului ‘’Chaos into the abyss tour’’.

Chaos Cult este o trupă ce declară ca abordează stilul numit “chaos metal”. Trupa este originară din București și a fost înființată în 2013. Chaos Cult au stat o perioadă departe de scenă din cauza unor schimbări de componență. Odată cu venirea la voce a Dianei, trupa a susținut primul concert după șase luni în București cu ocazia Metalhead Meeting. În luna mai a acestui an a fost lansat primul videoclip cu versuri la piesa “Pillars” extrasă de pe EP-ul “I” ce urmează să fie lansat oficial cu ocazia acestui mini turneu.

Concertul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 10 lei.