Clubul Afterlife din Ploiești a găzduit sâmbătă seara concertul trupei Scarlet Aura.

După mai multe iesiri internationale dintre care amintim de turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen, aflata in turneul “TheBeast Within Me’ trupa de heavy metal cu accente melodice – Scarlet Aura vine pentru prima data pe scena Ploieșteană in mare forma și cu multă bună dispoziție.

Lansat nu de foarte mult timp, Afterlife Pub & Bar își deschide ușile cu drag tuturor celor ce vor să-i calce pragul. Micuț dar cochet, cu o primire călduroasă, găzduiește și speră că așa va fi și pe viitor, unele din cele mai bune evenimente din scena locală de rock.

Trupa lăsându-se ușor așteptată după terminarea probelor de sunet dar la final vocea binecunoscută a Aurei a început să treacă prin pereți invitând întreaga gașcă la câteva ore bune de zbânțuială în ciuda faptului că, aflăm de la artistă, de câteva zile suferă de bronșită.

La intrare ne așteptau materialele promoționale, tricouri, șepci si hanorace cu logo-ul trupei, lipsind totuși noile cd-uri lansate si anume album “Memories” si single-ul “The Beast Within Me”. In timpul concertului Aura a scuzat trupa de lipsa cd-urilor mentionand amuzata ca au incurcat gentile cu materiale.

Cine ii poate invinovati la cate drumuri au facut in acest turneu?!

Concertul a început bine deși sunetul a fost pe alocuri slab calibrat, și tobele puțin cam tare setate pentru o sală mică dar nici nu a contat pentru că atmoafera a devenit incendiară după primele piese iar vocea Aurei a rămas stabilă pe durata întregului concert.

S-au cântat creații proprii precum “Immortal In Your Eyes”, noul single “The Beast Within Me” si nu numai dar si melodii de pe albumul de coveruri “Memories” printre care si “If I Close My Eyes Forever“, Aura fiind oarecum în raport cu trupa un fel de Lita Ford.

Ca la orice concert bun, s-a lăsat și cu câteva bis-uri iar cover-ul “We’re not gonna take it” a facut publicul să sara și să cânte alături de trupă lasand in urma amintirea unei seri de neuitat.

 

Mi-aș fi dorit ceva mai multă lume dar rămânem cu gândul că atât trupa cât și gazda ne vor surprinde cu ceva și mai interesant la care să ne vedem în număr și mai mare.

 

 

Mai multe fotografii din cadrul evenimentului puteți pe pagina oficială Soundzone: facebook.com/soundzone.ro

Scarlet Aura sunt:
Aura Danciulesu – Voce,
Mihai Danciulescu – chitara si voce
Catalin Ungureanu – chitara bas si voce
Sorin Ristea – tobe.

Mai mulde despre Scarlet Aura gasiti pe:
www.scarletaura.net sau pe facebook.com/scarletaura