Conduși de pasiune, uniți de 2 roți, Free Riders a petrecut de pomină sâmbătă seara în clubul Quantic, marcând finalul sezonului moto 2017.

Frați motocicliști, prieteni și susținători apropiați, cu toții au onorat echipa Free Riders la o petrecere de zile mari. S-a ascultat muzică, s-a cântat, s-au depănat amintiri și povești acumulate de pe întreg sezonul ce-a apus, s-au închinat pahare pentru cei ce nu mai sunt și de ce nu s-au botezat noii prospecți.

Pe scena clubului Quantic au urcat trupele AncoreFara Vise,Aliasband si Walhalla

 

SHARE
Previous articleKRAFTWERK 3-D – parintii muzicii electronice revin in Romania cu un show inovator 
Next articleOzzy Osbourne își anunță turneul de retragere
Nume: Mihai Functia: Redactor/Foto Rock Zone Cu Soundzone: 2017 Primul album rock ascultat: Pink Floyd The Wall - Vinyl Primul concert rock: Motorrock 2007 Cel mai bun concert rock la care ai fost: Rammstein - Germania CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: Alternosfera - Virgulă CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: Toată producția de maynele shit Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: Dreamer - Ozzy Osbourne Cea mai buna muzica vine din: România Cea mai buna revista/site de rock (dupa Soundzone): Loudwire Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Marylin Manson Cel mai important lucru in viata este: Libertatea Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Cehia Cand erai mic voiai sa te faci: Musafir