Astăzi am stat de vorbă cu o tânără cântăreață ce încinge spiritele cu melodiile ei în Turcia. Este vorba despre Kate Linn, are 20 de ani și deja versurile ei sunt cunoscute în Turcia, Bulgaria și Grecia. Tânăra este din Constanța și impresionează de fiecare dată prin calitățile vocale și perfecționismul cu care iși face job-ul. O artistă care iubeste ceea ce face. Kate Linn mi-a răspuns la câteva întrebări pentru voi. Enjoy!

Bună, Kate Linn!

Bună!

Pentru început spune-mi ce te-a făcut să alegi o carieră în domeniul muzical?

Bunica mea!! (râde) Glumesc..de fapt nu glumesc, m-a dus în tabere muzicale de la vârsta de 6 ani și de atunci am continuat să merg în fiecare an până pe la 13 ani. Așa am știut că vreau să continui și să ajung undeva în acest domeniu.

Deci bunica ta a jucat un rol important în ceea ce faci pe plan muzical, dar știu că pe lângă muzică ești pasionată și de actorie. Cum se îmbină cele două și dacă ar fi să alegi între o melodie de succes și un proiect de teatru foarte bun, ce ai alege? 

Grea întrebare. Le-as alege pe amândouă. Probabil aș încerca să le combin. Iese un My fair lady haha.

Care a fost prima melodie  lansată de tine și când a avut loc lansarea? 

Prima mea piesă a fost Ring my Bell și a fost lansată în 2013. A fost un start neașteptat al carierei mele încă din fașă.

De unde a pornit Ring my bell?

Un coleg de liceu – Cristian Tarcea – care făcea muzică (la ora actuală producătorul meu) m-a chemat la studio spunându-mi că îi place vocea mea și a vrut să mă asculte. Am decis să lucrăm pe piesa asta și să vedem ce iese. Piesa trebuia să fie un mix și să nu fie cunoscută persoana care o cântă. Nu a mai ieșit așa, persoana care a cerut piesa a abandonat proiectul, iar noi ne-am gândit că nu are ce să se întample dacă o lansăm. Piesa era bună, avea vibe. Am ales un nume de scenă fuguța și am urcat-o pe YouTube. După ceva timp am auzit-o la radio in Turcia și am știut că a fost alegerea corectă. Abandonul cuiva, câștigul altcuiva! Haha

Dar un adevărat succes a avut piesa Zaynah, care acum are aproape 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Ce ne poți spune despre modul în care fanii au primit această melodie? Și încă o întrebare, ai câștigat premii cu această melodie?

Piesa a fost un succes din prima săptămână. A prins bine in Turcia, Grecia și Bulgaria. De la ea practic a început urcarea noastra, am început să fim ceruți în concerte, festivaluri și am primit și un premiu, da. Palmierul de aur pentru cea mai populară piesă. E încă una din piesele cele mai populare și de fiecare dată când o cântăm publicul știe fiecare cuvințel și îl cântă cu noi. E un sentiment nebunesc!

Știu că ai destul de multe concerte în Turcia, cum sunt fanii de acolo? Cum te simți când vezi că atâția oameni te iubesc?

Plecăm destul de des, da. Oamenii sunt minunați. Un popor atât de cald și primitor. Mă simt ca acasa acolo, haha! Am început să învăț și puțin din limba lor și rup și eu o frază două pe ici-colo. Cel mai minunat e să îi vezi cum stau să facă poze cu noi, și asta arată că facem ce ne place și o facem bine, dacă oamenii ne iubesc.

Am văzut pe conturile tale de Facebook și Instagram că fanii tăi sunt foarte activi și răspund imediat la tot ceea ce postezi, care este cel mai indecent lucru pe care l-a facut un fan?

Nu cred că se poate numi indecent, dar am primit poze de la un tip cu camera lui în care erau poze cu mine pe pereți si pernele tot cu fața mea, hahaha. Mi s-a parut amuzant dar și puțin dubios ce-i drept.

După ultima ta piesă All Night (ascultă aici) mai pregătești ceva nou pentru fanii tăi?

Daaa, tot timpul pregătim, doar că lansăm greu pentru că suntem perfecționiști și vrem să fie piesa bună și să ne placă în totalitate. Nu toate piesele prind, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune.

Ce transmiți cititorilor soundzone? 

Mulțumesc că m-ați primit la voi pe platforma pentru minunatul interviu. Iar pentru cititorii voștri mulți pupici și ascultați muzică bună!