DOC, pe numele real Vlad Munteanu (35 de ani), a fost la Adevărul Live, unde a spus adevărul despre ultimul album lansat, „DOC şi Motzu în HD”, a analizat industria muzicală actuală, a povestit  despre colaborarea cu Smiley, dar a şi detaliat planurile de viitor.

Cu acceași atitudine fresh cu care ne-a obișnuit, DOC a declarat: „Îmi vine greu să vorbesc despre muzica mea. Știi de ce? Eu am făcut-o.” El explică că unui artist nu trebuie să îi ceri să își explice creația, ci trebuie să înțelegi tu ceva din ea, orice întelegi fiind ok pentru ca e filtrat de fiecare prin propriul filtru și fiecare întelege ce poate și ce simte.

Care e povestea „DOC și Motzu în HD”„Am început în 2012. În 2013, prin vară, era gata conceptual. Anul ăsta am mai adăugat câteva piese și am scos multe pe parcurs pentru că nu se mai adaptau filmului de acum.” El continuă spunând că toată cariera trebuie să fie un pachet complet, totul legat, dar în același timp să poată fi înțeles separat.

Totul este o strategie bine gândită care a funcționat perfect pentru DOC și îl face să nu regrete că a renunțat la o slujbă sigură pentru a crea istorie în rap-ul românesc.

Venind vorba de rap-ul din România, DOC spune enervat că e totul trist. „Rap-ul românesc a crescut ca și brigăzi, n-a crescut ca și cultură. N-a vrut nimeni ca rap-ul ăsta să fie o cultură șmecheră și să înțeleagă lumea despre ce-i vorba și să fim toți uniți.”

Lăsând și nervii și caterinca la o parte, DOC mai vorbește despre familie, despre hateri și despre fani, cărora le lasă și un mesaj: „Pentru ce credeți voi cu adevărat munciți, în mielul vostru, și aveți încredere în voi și o să vă iasă, dar durează…”

Puteți asculta și voi interviul, accesând link-ul de mai jos:

http://adevarul.ro/entertainment/muzica/doc-despre-noul-album-muzica-romania—8_569619e337115986c671232f/index.html

Vizionare plăcută!