Când spunem Dua Lipa ne gândim cu siguranță la Be The One sau la tipa cool cu blană mov care a apărut de nicaieri pe piața muzicală internațională în toamna lui 2015.

 

Au trecut doi ani de când Dua Lipa a pornit o adevărată isterie cu Be The One și nu se lasă prea ușor. Chiar zilele trecute a lansat o noua piesă, probabil un nou hit care cât de curând o să obțină o poziție fruntașă în topurile internaționale, vorbesc despre New Rules. Încă nu ați ascultat piesa? Take a look! Piesa a strâns în doar 6 zile de la lansare aproape 12 milioane de viziualizări și astăzi este piesa de pe locul 5 in clasamentul YouTube. Cert este că noua piesă prinde, și prinde bine! Publicul român fiind în delir când pentru prima dată diva a cântat piesa le Neversea. Piesă nouă, festival nou, prima dată în România… multe premiere pentru o singură cântăreață la un eveniment, nu?

Artista reușește cu o naturalețe, parcă ieșită din comun, să miște cu melodiile ei sute de mii de oameni și unde mai pui că iubește ceea ce face? (Chiar ea a afirmat acest lucru în cadrul aceluiași festival)

Dar ce știm cu adevărat despre Dua Lipa? Be The One, blană mov, tipă cool, hituri peste hituri. Dar haideți să vă spun câte ceva despre această englezoaică mișto tare.

Dua Lipa s-a născut în Londra, la data de 22 august 1995, părinții sunt de origine albaneză din Kosovo care au părăsit Priștina în anii 1990. A frecventat liceul Sylvia Young Theatre School înainte de a se muta în Kosovo cu familia ei în 2008. La vârsta de 16 ani s-a mutat înapoi în Londra, cu inspirația de a deveni un artist. La scurt timp după aceea, a început să lucreze ca model. Lipa a crescut ascultându-l pe tatăl ei, rockerul albanez Dukagjin Lipa. La vârsta de 14 ani a început să posteze coveruri ale cântecelor ei preferate de la artiști precum Christina Aguilera și Nelly Furtado pe contul său de YouTube.

Și de curând și-a lansat și primul album, vă atașez aici un link de unde îl puteți comanda, sau puteți asculta întregul album de debut pe YouTube. Un artist complet și complex aș spune după ce i-am văzut prestația din România și unde e și multă dragoste pe langă talent și muncă se vede!

                              Photo credits to Cristian Constantin