Jordy van Egmond (născut 1992-04-22),  cunoscut sub numele de scena Dyro, este un DJ olandez si producator progressive house. Din 2010 el a lansat single-originale si remixuri la labele, cum ar fi Recordings Recordings, Musical Freedom, și Def Jam, și a lansat, de asemenea, remixuri oficiale pentru piese, cum ar fi “Right now”, de Rihanna și “Iron” de Nicky Romero și Calvin Harris. A colaborat cu Tiesto  “Paradise”, în 2013, și, de asemenea, că  a colaborat cu Hardwell, single-ul “Never say goodbye.”  cu Bright Lights. Anul aceasta a ajuns pe locul 23 pe Chart din Marea Britanie Dance. În 2014 sa situat pe locul 27 in Top 100 DJMAGAZINE.

 

Release-uri:

Diry Mind, Meat Liver, Klav, Wrecked, AMP, South Avenue, Daftastic, Metaphor si Mangor in anul 2011.

EMP <(cu Jacob Van Hage), “Raid” (cu Rene Kuppens), “Saeta”,”Monster Talk” (cu Loopers) , “Paradox” , “Top of the World” (cu Ansol) si Sky High in anul 2012.

Paradise ( cu Tiesto ), Grid ( cu Bassjakers ), Go down, You Gotta Know, Never say goodbye ( cu Hardwell ) si Leprechauns & Unicorns in anul 2013 

Wolv, Black Smoke, Radical, Calling Out, Soundslike si X in anul 2014 avand cel mai mare efect asupra edm-ului, incepand sa dezvolte noul dyrostep. 

Bittersweet, Pure Noise, Foxtrot si Jack it up in  anul 2015, facand publice releasurile la Wolv Recordings, propriul sau Label.