Trupa E.M.I.L. a filmat clipul pentru 2006 la malul mării.

Dacă simți nevoia să evadezi și ai vrea să ajungi la mare cât mai curând, dar nu poți, trebuie să vezi noul clip al celor de la E.M.I.L.: 2006. Un videoclip și o piesă de stare, lejere ca briza, purtând semnătura „pop-punkerilor” bucureșteni.

La doar o săptămână după bunii lor prieteni de la Pistol cu Capse, băieții de la E.M.I.L.  lansează un videoclip care să meargă în ton cu vara. Clipul a fost filmat pe plajă și transmite o stare de libertate și relaxare, surprinzând simplu bucuria de a trăi – la fel ca versurile piesei.  De regie și montaj s-a ocupat Amynoza (Fringe Media), iar de imagine, Alexandru Campeanu și Amynoza.

Videoclipul  a fost difuzat în premieră aseară pe Music Chanel, la emisiunea Alternative Hour cu DJ Hefe.

Piesa „2006”  face parte de pe albumul „IMENS”,  apărut vara trecută. Este diferită de restul pieselor E.M.I.L. pentru că reprezintă o colaborare cu rapper-ul Stoe Toxxic, iar pe refren poate fi auzită și vocea lui Vlad Staricu (Pistol cu Capse).

În afară de piesa „2006”, există și altele  pe album care beneficiază de videoclip. „Suntem peste tot” a fost primul single al EP-ului „IMENS”, pentru care s-a filmat videoclip în 2013; de asemenea, există și un lyric video pentru piesa „Împreună rezistăm” (2015).

Însă, prin cel mai recent clip al lor, cei de la E.M.I.L. ne invită să ne bucurăm de vară și de muzică!