Sudul litoralului Românesc prinde din ce în ce mai multă viață, EuropaFM aduce și în acest an cei mai în vogă artiști pe malul mării într-un spectacol de trei zile. În perioada 27-29 iulie plaja Venus-Saturn o să danseze alături de Andra, Delia, Smiley, Loredana, Vița de Vie și mulți alții.

Pentru trei zile polul distracției se mută pe plaja dintre Venus și Saturn, EuropaFM continuă tradiția concertelor din sudul litoralului și anul acesta cu o serie de trei nopți pline de distracție. De joi până sâmbătă țoți cei dornici de distracție sunt așteptați la EuropaFM Live pe Plajă. Petrecerea pe plaja EuropaFM (Plaja Venus-Saturn) începe la ora 19:00 când pe scenă o să urce Alternosfera.

Prima zi este dedicată fanilor rock-ului, cele mai cunoscute melodii rock  românești or să se audă la țărmul Mării Negre. Alternosfera, Grimus, THE KRYPTONITE SPARKS, Les elephants bizzare și Vița de Vie sunt cei care vor zgudui la propriu plaja.

În cea de a doua zi pe scenă or să urce Andra, Bere gratis, Delia, Fly Project, Irina Rimes, The Motans, Sore, Vunk și Voltaj. Serile pline de distracție se vor încheia sâmbătă cu Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail, Nicoleta Nucă, Smiley și Vama.

Așadar, ne vedem de pe 27 până pe 29 iulie pe plaja dintre Venus și Saturn. Intrarea este LIBERĂ!