FiRMA, una dintre cele mai vechi trupe de rock alternativ din România, va concerta în cadrul BT Live, pe 8 decembrie, începând cu orele 21:00, la Club Control.

Proiectul FiRMA a luat naștere la liceul „Spiru Haret” din capitală pe 9 ianuarie 1999, urmând ca în 2001 să capete numele de „Firma”. Până în prezent au lansat 3 albume, astfel: „La orbire” (2003), „Exit” (2007) și „Descântece”(2014). Așa cum spuneau într-un interviu acordat pentru urban.ro, piesele lor sunt inspirate din „realitatea înconjurătoare, înfruntarea dintre zi și noapte, real și virtual, trecut și viitor, agonie și extaz”.

Probabil ca fanii adevarați ai trupei au ascultat inclusiv ultima melodie lansată „Tot ce va fi”, care, cu siguranță, se va auzi la concertul BT Live.

Bilete se găsesc aici și costă 30 lei.

BT Live este un proiect organizat de Banca Transilvania care reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti. Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.
www.bancatransilvania.ro

Activitatea lor o puteți urmări aici:

Facebook: www.facebook.com/TrupaFirma

Instagram: https://www.instagram.com/TrupaFirma

Youtube: https://www.youtube.com/c/TrupaFirma

Soundcloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma