Battles e un album controversat.
In Flames

Trupa suedeză de metal In Flames a anunțat data de lansare a următorului album: Battles va fi disponibil începând cu 11 noiembrie. Acesta este cel de-al doisprezecelea disc pentru suedezii de la In Flames.

Trupa a lansat până acum două piese ce vor fi incluse pe următorul material discografic: The End și The Truth. Deși nu a trecut mult timp de când track-urile audio au fost disponibile online, deja au stârnit controverse. Unii dintre fani sunt de părere că formația a devenit mai comercială ca sound, pierzându-și din agresivitatea asociată cu metalul. Alții au primit cu brațele deschise noile piese și așteaptă cu nerăbdare albumul.

Tu ce părere ai despre piese?

Membrii formației au declarat că Battles este un album mai pozitiv ca sound față de materialul anterior, Siren Charms (2014). Deși discul de acum doi ani a primit critici negative din partea fanilor, trupa îl  caracterizează doar ca fiind mai dark.

Battles a fost înregistrat în Los Angeles, dar membrii trupei se vor întoarce pe continentul european în vederea turneului de promovare ulterior lansării albumului. In Flames nu pornesc singuri la drum, ci alături de Disturbed și Avenged Sevenfold, începând cu luna ianuarie a anului viitor.