Au lansat un nou album de curând, iar acum pornesc la drum prin Europa! Plecați în turneu pentru promovarea ultimului material discografic – „Stranger Times” -, norvegienii de la VULTURE INDUSTRIES fac săptămâna viitoare o oprire prin România și vor concerta la Cluj Napoca pe 15 noiembrie, în Flying Circus, urmând ca a doua zi (16 noiembrie) să ne întâlnim cu aceștia și la București, în club Fabrica.

În deschidere va concerta formația HTETHTHEMETH.

Fie că ești iubitor de sonorități progressive metal, fie că i-ai întâlnit deja când au mai fost în România sau pur și simplu ești curios să descoperi ceva nou pentru playlist-ul tău, un show Vulture Industries este categoric de bifat pe lista de concerte!

Events:

Vulture Industries, Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-Napoca
Vulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, Bucuresti

Biletewww.AmBilet.ro


Într-un interviu acordat recent pentru revista Maximum Rock, Bjørnar Nilsen, solistul trupei, vorbește despre abordarea mai generalistă „rock” decât „metal pur” pe noul material „Stranger Times”, declarând: „Cred că este o tranziție firească, ce face încă pași în direcția stabilită pe „The Tower”. Nu urmărim niciodată să ne repetăm, dar nici nu încercăm să forțăm schimbarea și evoluția. Există părți pe „Stranger Times” mai apropiate de o expresie pură rock decât pe albumele anterioare, dar sunt și multe lucruri heavy, dense și intense, pe care lumea le va recunoaște din trecut. Ținând seama că lansăm un album nou la fiecare 3 sau 4 ani, ar fi nefiresc să repetăm figura de pe discul anterior. Ne schimbăm ca oameni, iar muzica și creativitatea se schimbă odată cu noi”.

De asemenea, Bjørnar Nilsen îi salută pe toți fanii români și îi invită la concert printr-un video pe care îl puteți urmări mai jos:

Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

SHARE
Previous article“Roots” noul videoclip de la In This Moment
Next articleRoadkillSoda lansează videoclipul “Prometheus” 
Nume: Mihai Functia: Redactor/Foto Rock Zone Cu Soundzone: 2017 Primul album rock ascultat: Pink Floyd The Wall - Vinyl Primul concert rock: Motorrock 2007 Cel mai bun concert rock la care ai fost: Rammstein - Germania CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: Alternosfera - Virgulă CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: Toată producția de maynele shit Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: Dreamer - Ozzy Osbourne Cea mai buna muzica vine din: România Cea mai buna revista/site de rock (dupa Soundzone): Loudwire Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Marylin Manson Cel mai important lucru in viata este: Libertatea Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Cehia Cand erai mic voiai sa te faci: Musafir