Jukebox și Bella Santiago s-au clasat pe primul loc, cu cel mai mare punctaj (58 din 60 puncte), cu piesa “Auzi Cum Bate”, si au castigat a doua semifinala Eurovision Romania 2018, care a avut loc duminica seara, la Teatrul National “Mihai Eminescu” din Timisoara.
Link video: https://youtu.be/BxZCQtyBIVU

Piesa “Auzi cum bate” a fost notata cu maxim de punctaj de la 4 din 5 jurați (12, 12, 12, 12, 10, total 58 puncte). Presedintele juriului, Viorel Gavrila, a apreciat performanta filipinezei Bella Santiago care a cantat din toata inima piesa in limba romana. Mesajul piesei este optimist si puternic, un indemn la unitate si comunicare intre oameni, pentru ca totul e posibil, de la vis la realitate.

Romania este a doua mea casa, iar baietii de la Jukebox sunt a doua mea familie. Iubesc Romania si mai mult de cand am aflat ca data mea de nastere (1 decembrie 1989) coincide cu ziua nationala a Romaniei, Marea Unire. Daca piesa noastra va fi cea aleasa de public pentru a reprezenta Romania la Lisabona, ne-am dori foarte mult sa ne prezentam cu piesa in limba romana pentru ca este o limba foarte frumoasa si melodioasa, mie imi place asa cel mai mult si, mai ales, pentru ca speram sa reprezentam Romania in Anul Centenarului cu piesa in limba romana”, declara Bella Santiago.

“Auzi Cum Bate” este o piesa puternica, greu de tinut in frau, o piesa rock deghizata in pop, o problema actuala deghizata in poveste de dragoste. ”Auzi cum bate” are un refren pe care, oricat de mult te-ai stradui sa il indulcesti, iese ca un strigat. Traim vremuri in care oamenii vorbesc, dar nu se aud, traiesc in lumi paralele care comunica prin cate o fereastra minuscula. Este exact povestea zilelor noastre, atat in familii, cat si in societate. Poate daca ne oprim o clipa din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”, adauga Alex Vasilache, solistul trupei.

“Traim in lumi paralele, vorbim, ne auzim, dar nu ne ascultam cu adevarat. Momentul nostru a fost o incercare de a reda metaforic experienta cea de toate zilele in care ne irosim gandurile si sentimentele pe tot felul de lucruri inutile, multe negative, toxice, si ca realitatea in care traim este doar perceptia noastra, nu neaparat cea corecta si adevarata. Speram ca v-a placut piesa si interpretarea si ca ne veti vota in finala de pe 25 februarie!” marturiseste  Viorel Dodoc  (Jukebox).

Muzica si versurile sunt compuse de catre Bogdan Marinescu, Alex Luft si Cristina Dobrescu, iar de productia piesei s-a ocupat Luft Records.

Link video Jukebox & Bella Santiago LIVE in Eurovision Romania (Semifinala Timisoara): https://youtu.be/BxZCQtyBIVU

Marea finala va avea loc la Bucuresti, in Sala Polivalenta, pe 25 februarie. In ultimul act al Selectiei Nationale, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese ramase in concurs.

In Anul Centenarului, Selectia Nationala se desfasoara sub sloganul “Eurovision uneste Romania!”

Cu aproape 20 ani de activitate in spate si peste 1600 concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din Romania. Pana in prezent, Jukebox a lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de rai”) si 8 single-uri. Anul trecut, trupa s-a imbogatit cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago, noua solista Jukebox, si a lansat “Vocea ta”. Bella a urmat cursuri de muzica de la varsta de 12 ani si a inceput sa cante in concerte publice si private in Filipine, Malaezia si Taiwan, de la varsta de 15 ani. In 2016, frumoasa filipineza s-a facut remarcata la “Romanii au talent” prin show-ul energic si vocea puternica, iar la inceputul anului 2017, artista a lansat primul single si videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production.

Follow Jukebox:
https://www.trupajukebox.ro
https://www.fb.com/trupajukebox
https://www.youtube.com/jukeboxband
https://twitter.com/trupajukebox
https://www.instagram.com/trupajukebox/