Kaira este unul dintre artiștii de succes Kazibo Music. Luna trecută, artista lansa piesa Mirror alături de Elena Gheorghe, iar cel mai nou proiect al său se intitulează “Flashing Lights” , un featuring cu Bass Turbat ce aparține zonei trap. Astfel, i-am propus să ne răspundă la câteva întrebări, din care veți afla care este cea mai mare nebunie facută pentru muzică, despre blogul CirculMeu , precum și cum e Kaira – behind the stage, dar mai multe descoperiți voi, în următorul interviu.

Bună, Kaira! Good vibes today?
Kaira: Always with the good vibes 😀

Ultimii ani putem spune că au fost profilici, în ceea ce privește activitatea ta muzicală, în care ai bifat colaborări de succes cu diverși artiști pop  ( Laurențiu Duță, Delia, Piticu, Andreea Banică, Elena Gheorghe) cât și din zona de underground( Sișu, Chimie,El Nino). Care dintre feat-urile lansate este mai aproape de sufletul tău și de ce.

Kaira: Toate, pentru că toate piesele le fac din suflet. Nici una nu e facută fara sens, fiecare are o semnificație pentru mine, de la fiecare artist am învățat câte ceva, fiecare colaborare marchează o etapă din viața mea.

 Ai spus într-o postare faptul că: “Nu doar că sunt nebună după muzică. Muzica e dependența mea. Mereu a fost” . Tot din această ‘nebunie’ pentru frumos s-a născut  magazinul online “KairaShop” ?

Kaira: Da. Știi vorba aceea ca “Piesa mea preferată îți va spune mai multe despre mine decât aș putea eu?” Ei bine, sunt versuri în care te regăsești, care îți pot schimba ziua și ce e mai frumos decât să le și poți purta cu tine pe haine? 😀

KairaShop

Care este cea mai mare “nebunie” pe care ai făcut-o din dragoste pentru muzică ? Poate un tatuaj sau…

…să fii fericit că faci ce-ți place, ce iubești

Kaira: Cea mai mare nebunie pe care am făcut-o pentru muzică a fost să-mi pun viitorul și viața în mâinile ei. Muzica, arta în general, nu reprezintă un teritoriu sigur, nu este un “job” stabil în care știi ce se va întâmpla mâine. Să mergi legat la ochi și să nu știi niciodată ce-ți oferă ziua de mâine, dar să fii fericit că faci ce-ți place, ce iubești, e cea mai mare nebunie pe care am făcut-o.

De curând, am văzut că pregătești/ lucrezi la o nouă piesă: #UmbraTa cu El Nino.Va aborda aceasta, un alt stil decât cele lansate până acum ?

Kaira: Mereu facem cumva să venim cu ceva nou, dar dacă dezvălui, unde mai las misterul? 😀 Răbdarea e de aur.

Ești unul dintre artiștii de succes Kazibo Music, care într-un timp foarte scurt s-a impus pe piața muzicală din România și nu numai , multe dintre piese fiind și nr.1 în topurile de specialitate . Una dintre cele mai mari realizări din 2015, fiind numărul impresionant de premii obținute la Media Music Awards pentru “Aripi de vânt”. Cum te-ai simțit în acel moment?

Kaira: Mândră de mine și fericită că se văd rezultatele unei munci depuse atâta timp. Fericire, fericire, fericire.  Și confirmarea “Uite dom’le că se poate!” Și motivație să evoluez în continuare!

Cum e Kaira când nu e pe scenă și ce-ți place să faci, atunci când rămâi tu cu gândurile tale?

Kaira: Scriu pe blogul CirculMeu, mă descarc foarte mult prin scris și citesc diverse cărți, ma relaxează. Mă joc foarte mult cu câinele meu, ieșim la plimbări, parcuri, prieteni, nimic ieșit din comun. Sunt o fată normală, cu un mare curaj să viseze departe.

De curând ai lansat “CirculMeu” . Spune-ne mai multe detalii despre acest proiect personal și care este mesajul din spatele acestui concept.

“…toată viața asta e un circ.”

Kaira: Din punctul meu de vedere, toată viața asta e un circ. Și în relații personale, și la muncă, și pe stradă, și între prieteni. Cu măști, cu lei dresați, cu nebunie, cu râsete, cu teatru, cu preț mare pe bilet și poți doar spera că se va merita investiția sau doar vezi un show prost. Și le exprim acolo, e o nebunie totală.

Cea mai recentă escapadă/ moment de relaxare al tău a fost la Londra, iar pe profilul de Instagram am putut vedea o serie de selfie-uri realizate la “Muzeul de Ceară”. Cum îţi reîncarci bateriile după o perioadă solicitantă din punct de vedere, al concertelor, evenimentelor etc?

Kaira

Kaira: Da, îmi place mult să călatoresc. Și cam asta va fi investiția principală din următoarea perioadă. Pentru mine nu e solicitant pentru că fac ce mi place și ce iubesc. Dar dacă pierd prea multe nopți, trag un pui de somn și-s fresh! :))

Care sunt planurile tale pentru viitor și la ce să se aștepte fanii : piese noi, proiecte. Și dacă tot vorbim de fani, care a fost cel mai inedit cadou primit de la ei?

Kaira: Scoate cameleonul în continuare piese. Trec de la un stil la altul și probabil voi uimi. Cel mai inedit cadou? Susținerea și încrederea acordată zilnic.

Iar la final, am provocat-o pe Kaira la un set de 7 întrebări- Mirror Interview.

Kaira Mirror

1.Un vers sau o piesă care te reprezintă cel mai bine (din cele proprii sau preferate)
Condamnați la fericire
2.Un loc / cadru neobișnuit pentru selfie ar fi:
Înmormântare :))
3. Din #generatiaselfie :Secretul(ele) selfie-lui perfect. Tips
Să zâmbești
4. Parfum preferat: floral/ fructat/ lemnos. Alegerea mea este:
Cele dulci, gen Black Exces
5.Film acasă / la cinema. Filmul pe care l-ai revedea și pentru a -10 – oară este:
Head in the clouds
6. Ce anume te face să zâmbești / să te amuzi:
Câinele meu
7.  “Mirror, mirror on the wall” , care ar fi mesajul/ motto-ul care te motivează în viață
Să vezi partea plină a paharului mereu

Un mesaj pentru fanii tăi și cititorii SoundZone.ro

Kaira: Stați pe zonă! Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot. Înseamnă enorm.

Mulțumim pentru timpul acordat, Kaira! Succes cu noile proiecte!

Sursa foto: Kaira  
*acest interviu poate fi reprodus parțial sau integral doar cu menționarea sursei.

Comments are closed.