Lana Del Rey

Lana Del Rey și A$AP Rocky au lansat cele două single-uri pe care artista le anunțase prin intermediul Instagram.

De la începutul anului, Lana Del Rey a dezvăluit câteva piese ce urmează să apară pe următorul material al artistei, intitulat ”Lust for Life”. Pe lângă cele două single-uri alături de Rocky, aceasta a mai lansat și alte piese, printre care și hit-urile ”Love” și ”Lust for Life”, aceasta din urmă, dând și numele albumului, este o colaborare cu The Weeknd. Albumul urmează să fie lansat pe 21 iulie, pe aceeași dată urmând să fie lansat și albumul lui Tyler, The Creator, album care din păcate a fost deja urcat pe internet, fără voia lui.

Cele două piese pe care Lana le-a făcut alături de Rocky sunt intitulate ”Summer Bummer” și ”Groupie Love”. ”Summer Bummer” este și o colaborare cu Playboi Carti, un artist ceva mai nou ce a reușit să atragă atenția în jurul său în ultimii 2 ani și care a creat o legătură cu A$AP Rocky, fiind alături de acesta pe mai multe proiecte din ultima perioadă.

Lana Del Rey – ”Lust for Life” coperta albumului

”Lust for Life” este al cincilea album de studio al lui Lana Del Rey

Acest album este un full length ce cuprinde 16 piese. ”Lust for Life”, albumul cu numărul cinci al artistei a fost creat alături de Rick Nowels și Emile Haynie (acesta a produs și”Born To Die”). Materialul este un fel de omagiu adus primului material al artistei, intitulat ”Born to Die”. Coperta o cuprinde pe Lana zâmbind, o premieră deoarece toate coperțile ei de album o aveau pe ea într-o ipostază serioasă sau melancolică, iar în spatele ei se poate observa același camion care apare și în artwork-ul primului album.

Colaborarea cu The Weeknd, ”Lust for Life”, face referire la ”Hollywood Suicide”, o sinucidere mai veche a unei actrițe de la Hollywood, care în 1932 s-a sinucis aruncându-se de pe H-ul din Hollywood. Pe lângă acest lucru, sunt prezente mai multe referințe legate de actrița Peg Entwistle. Albumul pare să fie unul oarecum conceptual, ceva puțin mai diferit față de piesele cu care Lana ne obișnuise. Se poate observa o evoluție destul de mare a cântăreței.

Lana a declarat despre noul ei album faptul că este diferit față de primele patru unde aceasta le făcea pentru ea, acesta fiind conceput pentru fanii ei, iar după spusele ei dintr-un interviu pentru BBC Radio 1, acest album este pe placul artistei  și nu îi lipsește nimic.

 

Lana Del Rey – ”Lust for Life” spatele coperții

Tracklist:
1. Love
2. Lust for Life (feat. The Weeknd)
3. 13 Beaches
4. Cherry
5. White Mustang
6. Summer Bummer (feat. A$AP Rocky and Playboi Carti)
7. Groupie Love (feat. A$AP Rocky)
8. In My Feelings
9. Coachella – Woodstock In My Mind
10. God Bless America – And All Beautiful Women In It
11. When the World Was at War We Kept Dancing
12. Beautiful People, Beautiful Problems (feat. Stevie Nicks)
13. Tomorrow Never Came (feat. Sean Lennon)
14. Heroin
15. Change
16. Get Free