Cea de-a șasea ediție a Media Music Awards a avut loc în București, marți, 3 octombrie, iar cei mai mulți artiști prezenți pe scenă sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.

Andra, Ștefan Bănică, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artiștii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenți pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive și multe surprize muzicale.

Gazdele serii au fost Alina Eremia și Dorian Popa, care au stârnit numeroase reacții pozitive, aceasta fiind și una dintre puținele apariții împreună ale celor doi artiști, în calitate de prezentatori.

Pe parcursul serii, Alina și Dorian au surprins publicul cu ținute spectaculoase și au schimbat nu mai puțin de 5 outifit-uri. Tot în cadrul MMA, Alina Eremia le-a facut o surpriză fanilor și a anunțat data lansării primului ei album – 1 noiembrie.

 MediaPro Music & Universal Music România a fost și casa de discuri cu cele mai multe premii obținute de către artiștii din portofoliu, dintre premiile acordate în seara evenimentului. Andra a fost desemnată “Most Wanted Artist” și a primit alte două premii: “ParkLake Award” și „Fans Like Award”, artista cu cei mai mulți fani care au votat. Matteo și Lidia Buble au primit 2 trofee pentru hitul “Mi-e bine”: “Best Featuring” și “Winter Hit”, Ștefan Bănică a primit Premiu de Excelență, iar Ioana Ignat și Edward Sanda au primit trofeul “Best Shazam” pentru hitul “Doar pe a ta”, cea mai căutata piesă românească. Fanii Alinei Eremia au fost cei mai activi în Social Media, iar unul dintre ei a primit premiul “Best Fan”.

Seara Media Music Awards a fost și seara premierelor muzicale, iar artiștii MediaPro Music au cântat live noile single-uri. Sore a inclus în medley-ul ei parte din următorul single, “Ultima lacrimă”, pe care îl va lansa miercuri, 4 octombrie. Surprizele s-au ținut lanț, iar Ștefan Bănică, Anda Adam, Deepcentral și Liviu Teodorescu au surprins publicul cu piese noi. Ștefan Bănică a interpretat live single-ul “Cătușele”, piesa ce se va regăsi pe următorul material discografic – “Picat din lună”, ce va apărea pe piața toamna asta. Anda Adam a făcut echipa cu What’s Up și au adus “Mărul lui Adam” pe scena din București. Băieții de la Deepcentral au cântat piesa “Lacrima mea”, iar Liviu Teodorescu ne-a spus cum este ea – “Dulce”, piesa pe care urmează să o lanseze în curând.

Media Music Awards a premiat artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio & TV și vizualizări pe YouTube în ultimul an, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Universal Music este singurul label major internațional prezent în industria muzicală românească. Universal Music Romania și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale de marketing inovatoare. Pe lângă activitățile sale clasice de casa de discuri, de producție, distribuție și promovare de conținut muzical. Universal Music Romania este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea de strategie de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5000 de piese și un portofoliu de peste 50 de artiști locali precum: Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Ștefan Bănică, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locală.