”asm#1 – Stari in interval a.m.” sau ”adio-scurt metraj#1 – Stari in interval a.m.” este ultimul proiect semnat narcoBranco (Carbon), la care au participat și Green Label cu Dj Nasa. E ceva fresh, chiar daca nu este prima escapadă de genul a lui Carbon, sub numele narcoBranco, prima fiind ”Aripi frânte”, un freestyle ce a fost scos în vara lui 2015, urmat de ”FoAME”.  Însă este prima de anul acesta și ne bucurăm să-l vedem pe narcoBranco cu această bucată.

Ca o scurtă introducere, este vorba de cinci piese aduse cap la cap, formând unsprezece minute. Îl regăsim pe narcoBranco, atât la voce cât și la butoane, împreună cu Green Label (Ludmilian și Vlad), ce se regăsesc și la mix împreună cu Dj Nasa, care s-a ocupat si de master. Poza de la coperta materialului a fost făcută de Adrian Petrică, iar edit-ul acesteia a fost făcut de Ștefan Pană (Phane). De menționat că un sigur beat a fost făcut de narcoBranco, ”Incă rulez”.

narcoBranco spune despre acest material că este un serial auditiv, iar acesta este primul episod, concluzie pe care o putem trage de la ”#1” din titlu. Deci trebuie să ne pregătim pentru următorul. Însă până atunci, hai să ne bucurăm de acest prim episod.

Tracklist:
1. Zgomotul din cap… (0:00)
2. Iedera (2:49)
3. 4 a.m. (4:22)
4. …și lenea din picioare (5:26)
5. Incă rulez (6:49)

Puteți asculta și cumpăra, în format digital, întregul material pe bandcamp-ul său.
Vă dorim audiție plăcută!

 

[bandcamp width=100% height=120 track=4019185016 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false artwork=small]