Skillet lansează I Want to Live - un single cu mesaj motivațional.
De la stânga la dreapta: Jen Ledger (voce, tobe), John Cooper (solist, chitară bass), Korey Cooper (chitară, clapă, backing vocals), Seth Morrison (chitară). Sursa: Facebook

Americanii de la Skillet sunt cu un single mai aproape de album: ei au lansat  I Want to Live – ceea ce transmit cu putere tuturor fanilor.

Trupa Skillet, cu rădăcini în Memphis, Tennessee, dezvăluie fanilor încă o piesă de pe viitorul album, Unleashed. Single-ul pe care ni-l oferă acum se numește I Want to Live și se deschide cu un intro melodic și, totodată,  foarte ”power”. Grupul american nu se dezminte astfel de influențele electro și heavy.

Single-ul I Want to Live este un duet între solistul John Cooper și baterista Jen Ledger, al cărei timbru deosebit pare desprins de pe coloana sonoră a unui anime.

I Want to Live este a cincea piesă dezvăluită publicului ca parte a următorului material discografic semnat Skillet. Single-urile anterioare sunt  Feel Invincible (cu videoclip oficial aici)Stars, Back from the Dead  și teaser-ul Out of Hell. În luna mai trupa a făcut public și numele celui de-al nouălea album din carieră – Unleashed –  precum și data lansării acestuia: 5 august 2016.

De-a lungul timpului, formația Skillet a cunoscut mai multe schimbări de componență, dar, în prezent, membrii oficiali sunt: soții John (solist, chitară bass) și Korey Cooper (chitară, clapă, backing vocals),  Jen Ledger (voce, tobe) și Seth Morrison (chitară).  Printre cele mai apreciate albume ale lor se numără Collide(2003), Comatose (2006) și Awake (2009).