Scavenger Consuming Death“, noua piesă a metaliștilor de la Cannibal Corpse a apărut ieri și poate fi ascultată și aici.

Materialul este extras de pe noul album al trupei, “Red Before Black”, care va fi lansat în foarte scurt timp cu ajutorul celor de la Metal Blade Records. Și ne arată că veteranii celor aproape 3 decade de death metal rămân în continuare la fel de brutali și de neoprit.

Scavenger Consuming Death“, probabil ultima piesă înaintea lansării întregului album, se proțăpește în fața noastră fix înainte de a intra pe niște tărâmuri cu totul nebănuite. Riffurile se ridică la sălbăticie urâtă, la sunete joase de groază murdară. Tamburul se declanșează cu nebunie pură, basul și vocile lovind într-un mod barbar. Tăind în carne vie, obligându-ne și chiar făcându-ne părtași la un scenariu visceral.

Odată cu lansarea celui de-al 14-lea album de studio trupa Cannibal Corpse își poate cere drepturile pentru una dintre cele mai importante trupe ale metalului, aducând întregul gen muzical odată cu ea în lumina reflectoarelor la înscrierea pe postament ale celor 30 de ani de muzică devastatoare.

De-a lungul carierei noastre am încercat să îmbunătățim precizia atât a execuției noastre muzicale, cât și a producției noastre de albume, menținând totodată agresivitatea pe deplin. “Red Before Black” continuă în această direcție, dar ar putea merge mai departe pe partea agresivă a lucrurilor. Este cu siguranță precisă, dar are o renumărare care depășește tot ceea ce am făcut recent“, afirmă basistul Alex Webster.

Am muncit cu adevărat foarte tare să realizăm aceste cântece, să le practicăm și să le obținem acolo unde vrem să fim mai buni decât pe oricare dintre albumele noastre anterioare“, adaugă tobosarul Paul Mazurkiewicz. “Și, așa cum a spus Alex, muzical cred că este cel mai brutal sunet pe care l-am avut – și, în același timp, cred că este cel mai concentrat, mai strâns și mai atrăgător material înregistrat“.

 

 

 

Red Before Black” track listing:

01. Only One Will Die
02. Red Before Black
03. Code Of The Slashers
04. Shedding My Human Skin
05. Remaimed
06. Firestorm Vengeance
07. Heads Shoveled Off
08. Corpus Delicti
09. Scavenger Consuming Death
10. In The Midst Of Ruin
11. Destroyed Without A Trace
12. Hideous Ichor