un anonim celebru

Guess Who a lansat marți seara videoclipul single-ului „Cupidon” (feat. Irina Rimeș), iar reacțiile au fost pe măsura așteptărilor.

După aproximativ 8 luni în care echipa FrameBreed Studio a lucrat la noul videoclip Guess Who, marți seara materialul a fost lansat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, iar la doar câteva ore și-a făcut apariția în topul trending YouTube Romania, urmând ca în mai puțin de doua zile să ocupe prima poziție pe celebra platformă.

Colaborarea cu Irina Rimeș a fost lansată odată cu cel de-al treilea material solo Guess Who, album pe care îl puteți asculta online sau descărca de pe www.unanonimcelebru.ro. În același timp, „Cupidon” a fost una dintre cele mai difuzate piese românești pe radiourile din țară în această vară și se apropie de 10.000.000 de vizualizări pe YouTube.

În această toamnă, Guess Who va începe turneul „Un Anonim Celebru” și va ajunge în cele mai importante orașe din țară împreună cu band-ul său.Toate informațiile cu privire la turneu vor fi găsite începând de săptămâna viitoare pe pagina de Facebook a artistului.