In This Moment, trupa americană de alternative/industrial a lansat de curând videoclipul piesei “Roots” și poate fi ascultat și aici.

 

“Roots” face parte de pe cel mai nou album (al 6-lea) intitulat “Ritual” lansat în Iulie anul acesta la  Atlantic Records. Propulsat în buzunarele noastre în urma a unui turneu de peste 30 de concerte alături de Avenged Sevenfold și Papa Roach. Videoclipul fiind regizat de solista trupei, Maria Brink, și produs de Kevin Churko, cunoscut pentru colaborarea cu alti mari artiști precum  Ozzy Osbourne, Papa Roach, Five Finger Death Punch.

Chiar dacă nu sunteți familiarizați cu activitatea trupei, puteți vedea foarte ușor că imaginea vizuală joacă un rol important în construcția acestui material și nu numai. Solista, își trăiește momentul personal în timp ce  flăcări, păduri întunecoase și pământuri pline de rădăcini sunt proiectate peste ei. De asemenea este binecunoscut faptul că Maria Brink obișnuiește să imprime pieselor o notă cât mai personală reușind și de data aceasta să potențeze puternicele crize emoționale în mjlocul clipului într-un mod cât mai productiv.