foto RockStage, Cartea de Nisip

 Vești bune și în același timp proaste pentru fanii Prințului Întunericului. După ce anul trecut a negat zvonurile apărute, Ozzy Osbourne a anunțat ieri faptul că au început pregătirile legate de “turneul mondial de retragere” încheind prin acesta o carieră de peste 50 de ani de muzică.

Fostul solist al trupei Black Sabbath susține că turneul va începe undeva în 2018 și care îl va ține în priză până în 2020 când își va încheia cariera totuși nu exclude posibilitatea de a mai reveni din când în când pe scenă la câte un eveniment.

Se preconizează concerte începând cu Mai 2018 din America către Mexic și Brazilia, continuând cu Rusia și mai apoi cu Europa.

De asemenea alături de legendarul Ozzy vor urca pe scenă chitaristul Zakk Wylde , bassistul Blasko, toboșarul Tommy Clufetos și clăparul Adam Wakeman.

 

SHARE
Previous articleCum s-au distrat băieții de la Free Riders la final de sezon
Next articleWHISKY FEST 2017: De la cel mai scump whisky vândut vreodată, până la whisky taiwanez și indian
Nume: Mihai Functia: Redactor/Foto Rock Zone Cu Soundzone: 2017 Primul album rock ascultat: Pink Floyd The Wall - Vinyl Primul concert rock: Motorrock 2007 Cel mai bun concert rock la care ai fost: Rammstein - Germania CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: Alternosfera - Virgulă CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: Toată producția de maynele shit Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: Dreamer - Ozzy Osbourne Cea mai buna muzica vine din: România Cea mai buna revista/site de rock (dupa Soundzone): Loudwire Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Marylin Manson Cel mai important lucru in viata este: Libertatea Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Cehia Cand erai mic voiai sa te faci: Musafir