Alama lansează la Friday Tunes single-ul „Te urăsc cu toata dragostea“, featuring Theo Rose, iar realizarea videoclipul a fost o adevărată aventură pentru cei doi artiști și pentru echipa care i-a însoțit. Filmările au început la răsăritul soarelui pe plaja de la Corbu și s-au încheiat la munte, la Doftana unde toată echipa a alergat la propriu pe pajiștea de lângă lac să prindă lumina frumoasă a apusului. Și, ca lucrurile să fie și mai complicate, aici au avut și companie, niște căței care doreau să devină celebri, astfel că intrau în cadru exact atunci când pornea camera.

Te urăsc cu toata dragostea” :

 

este o piesă produsă și scrisă de mine și mă bucur că am colaborat încă o dată cu Cente Cristian, un pianist foarte talentat pentru acele pasaje musicale. Le mulțumesc și lui Theo, echipei Friday Tunes și, nu în ultimul rând, lui Anton Sandu care a exprimat perfect starea piesei în imagini”, precizează artistul.

Theo Rose spune că piesa a cucerit-o din prima și își amintește amuzată și de
temperaturile de la filmări. „În primă fază mi-a captat atenția interpretarea lui Alama de pe ghidul piesei. E un băiat talentat și transmite mult. După ce am înregistrat, am ascultat-o obsesiv. Cât despre clip… pot să spun că am înghețat cu drag. Am avut echipă mișto și am râs cu poftă, făcând abstracție de cele 2 grade Celsius de afară”, povestește cântăreața.

Alama, pe numele său adevărat Siakas Evangelos, este un artist jumătate
român-jumătate grec. A intrat pe piața muzicală în 2005, fiind și cântăreț, producător, dar și compozitor. În primul an a lansat două albume și un Ep pe piața muzicală din Grecia. În 2006 s-a mutat în Cluj-Napoca pentru a urma cursurile Facultății de Medicină Dentară, iar în paralel a continuat să cânte, să producă și să scrie, astfel că în următorii doi ani a lansat în două Ep-uri.

În 2010 artistul a lansat primul videoclip, „Prietena ta”, alături de Vescan, iar
colaborarea lor s-a concretizat cu mai multe piesele, cele mai recente fiind „Tic-Tac“ și  „Se Poate“. În următorii ani, Alama a lansat numeroase melodii precum                       „Să ai grijă de ea“ , „Oameni“, „Fetița cu chibrituri“ , „Pe Apa Sâmbetei“ etc. 2015 marchează apariția videoclipului „Beau“, alături de Skizzo Skillz, iar 2016 – colaborarea cu Loredana, pentru piesa „Vrei să mă iei“.

În zona de producție și compoziție el a lucrat la piese pentru artiști ca Vescan
Tic-Tac (feat. Mahia Beldo)“, Dorian Popa feat What`s UP – „Buze“, Sore feat. Feli„Ce mai vrei?“, acesta fiind începutul unei frumoase colaborări cu HaHaHa Production.
Friday Tunes, un label nou în România, își propune să descopere și să lanseze noi
talente și stiluri variate de muzică.