După ce acum o lună se lansa piesa “Disillusioned“, binecunoscuta trupă lansează a treia piesă de pe noul album, și anume “TalkTalk“. De asemenea trupa condusă de James Keenan Maynard a anunțat și data lansării L.P.-ului numit “Eat the Elephant”.

Până când vom apuca una bucată album ce se anunță a fi demențial, să ne delectăm cu piesa care nu este doar un tribut scenei actuale post-rock, cum ne-am fi imaginat, ci mai ales o mustrare ascuțită asupra poziției creștinismului american vis-a-vis de controlul armelor:

 

Mult așteptatul album va avea 12 piese printre care și cele deja lansate “The Doomed“, “Disillusioned” și”TalkTalk” și si va fi lansat pe data de 20 aprilie și, după cum spun unii, ar putea fi o aluzie tipică artistului J.K. Manyard la marijuana (“4/20” in jargonul american). Creațiile ne aduc o abundență de clape, ritmuri generoase, solo-uri psihedelice și aluzii religioase așa cum solistul ne-a obișnuit de-a lungul vremii.

Ultimul album a trupei americane “A Perfect Circle” s-a numit ‘Emotive‘ lansat acum 14 ani devenind cunoscut pentru piesele ‘Counting Bodies Like Sheep’, ‘Imagine’ și ‘Passive’. De atunci încoace, nu demult, “A Perfect Circle” a fost implicată în scandalul celor 60 de spectatori dați afară de la concert (incident discutat de noi aici) pentru că filmau / fotografiau cu telefonul, știindu-se clar poziția liderului și a trupei vis-a-vis de subiect. În final nu uităm să menționăm că înainte de lansarea albumului trupa va intra într-un turneu din din Arizona până în Texas, iar după lansare se preconizează un turneu interesant și în Europa.