Colaborare reușită Grimus și Alexandra Ungureanu pentru piesa Culoare.

„Azi totul e tot mai culoare” într-adevăr! Grimus lansează o piesă bună de pus pe repeat și care îndeamnă la visare. Se numește Culoare și este o frumoasă colaborare cu Alexandra Ungureanu.

Noul single, Culoare,  se încadrează perfect în linia armoniilor Grimus: melodicitatea, beat-ul, vocea lui Bodgan Mezofi, versurile poetice (aparținând lui Vali Rauca) continuă buna tradiție a rock-ului alternativ căreia cei de la Grimus îi rămân fideli, așa cum fideli le rămân și lor fanii. Prezența Alexandrei Ungureanu (surprinzătoare poate pentru fanii  ambilor artiști, dar, cu siguranță, binevenită) dă o nouă „culoare” piesei prin contribuția vocală caldă, sensibilă, dar fermă.

Grimus și Alexandra Ungureanu ne invită să dăm timpul înapoi și să ne lăsăm purtați de emoții, trăiri, vise, pe  un fundal auditiv deopotrivă liniștitor și incitant. Până la urmă, vară sau „nevară”, toți avem nevoie de „o clipă-n liniștea soarelui”.

O piesă lansată vara ca să ne facă să păstrăm soarele în „urechi” tot timpul anului:

Piesa Culoare a fost înregistrată la Corvin Studio, produsă de Grimus, iar de mix și mastering s-a ocupat  Adam Whittaker.

După concertul susținut în cadrul festivalului Electic Castle din weekend-ul trecut, clujenii „electrici” și „alternativi” de la Grimus cântă în cadrul unui alt festival ce nu trebuie ratat: Spellground Festival (12-14 august).