CINE ▶ GRASU XXL

CE ▶ PROJECT X PARTY 3: TURBOFIN

CÂND ▶ Vineri, 5 septembrie, ora 21.00

UNDE ▶ Daimon Pool & Club (Calea Piscului, nr. 10)

CUM ▶ Concert & Pool Party (Beer Poong, Surfboard Pool Wrestling, Wet T-shirt Contest & Water Wars)

CÂT ▶ – 20 RON: Intrare
– 15 RON: Bilet rezervare online -> http://daimonclub.ro/product/bilet-project-x-party-3-turbofin-cu-grasu-xxl/

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

Vineri, 5 septembrie, Daimon Pool & Club vă invită la Project X Party 3: Turbofin. Avându-l ca invitat pe Grasu XXL, a treia ediție a party-ului din seria Project X se anunță incendiară la sfârșit de vară.

Warm-up-ul antrenant susținut de DJ-ul rezident Daimon Pool & Club va asigura cadrul perfect pentru un început de seară cu adevărat relaxant. La miezul nopții, Grasu XXL va urca pe scenă și va face super show, în stilul caracteristic. În plus, amatorii de piscină și nu numai vor putea participa la competiții de Surfboard Pool Wrestling , Beer Pong, Water Wars sau Wet T-shirt Contest. Fan al noților albe? Nu trebuie să-ți faci griji – petrecerea va continua și după concert, când DJ-ul rezident va reveni în spatele platanelor pentru after party-ul care nu va lăsa pe nimeni să plece acasă.

Costul general al accesului la eveniment este de 20 RON. Dacă doriți să beneficiați de o reducere în valoare de 5 RON, puteți rezerva un bilet prin intermediul magazinului online Daimon, iar la intrare veți plăti doar 15 RON. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Vă așteptăm la un party cu greutate!

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

GRASU XXL
https://www.facebook.com/grasuix

Pe numele său real Dragoș Nichifor, Grasu XXL a început să cânte încă de la 14 ani, fiind pasionat de mic de hip-hop. Influențele primite în cadrul familiei au fost orientate către jazz și funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului. Din acest motiv, gusturile și cunoștințele sale muzicale acoperă o paletă foarte largă de genuri. (Continuare -> Grasu XXL)

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

* Accesul este permis EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani
** Rezervările online se efectuează până vineri, 5 septembrie, ora 16.00.