Promovare & Publicitate

Promovarea pe site se face DOAR prin intermediul e-mail-ului de promovare al site-ului: soundzonero@yahoo.com.
Trebuie să luați în considerare următoarele reguli: Când trimiteți o piesă, atașați coperta/artwork-ul, detaliile despre aceasta (info tehnic) dar și link-ul piesei deja urcată pe youtube/soundcloud/mixcloud/hulkshare sau oricare alt site ce vă oferă posibilitatea de a vă face auziți. Nu promovăm piesele cu o sonorizare proastă! În cele ce urmează, vă vom prezenta detaliile cu privire la promovarea:

1) Pieselor: Înainte de a ne trimite o piesă, asigurați-vă că ne-ați atașat artwork-ul folosit pe youtube sau,în caz contrar, atașează-ne un logo/banner la o calitate bună. Insă, nu uitați să treceți în e-mail și informațiile tehnice, fiind de o deosebită însemnătate!

2) Albumelor: Atașați coperta albumului, trecklist-ului în format text și data lansării sau data la care a fost pus spre download. Orice alte informații cu privire la album sunt binevenite! Condițiile sunt identice, fie că e vorba de un LP, EP, maxi single sau album instrumental.

3) Evenimentelor: Nu promovăm evenimente ce nu conțin logo-ul blogului www.soundzone.ro pe afișe! Aceste simple reguli vor ajuta la promovarea dumneavoastră.
soundzone.ro va pune la dispozitie solutii va pot ajuta pe dumneavoastra sa obtineti rezultate. Fie ca doriti sa obtineti notorietate, vizibilitate sau atentie din partea clientilor, suntem pregatiti sa le livram pe toate prin:

  • Bannere publicitare – perfecte pentru anuntarea unor campanii, lansari, concursuri, promovarea unor servicii dar si pentru asigurarea notorietatii evenimentului dumneavoastra; dimensiuni disponibile bannere: 728x90px, 300x300px, 468x60px, 125x125px
  • Articole sponsorizate – ideale pentru prezentarea unor produse sau servicii, pentru generarea de interactiune, oferirea de feedback dar si pentru apropierea de cparteneri;
  • Concursuri – un mod excelent de a crea un interes mai mare in jurul evenimentului dumneavoastra;
  • Campanii pe paginile noastre de Facebook – atingem un numar de persoane cu mesaje targetate perfect;
  • Consultanta de marketing online & social media – special pentru partenerii care doresc campanii construite de la zero;
  • Parteneriate media