10830765_845240122225126_5597977133615979940_o

Pereții Colectivului au fost zguduiți pe 4 octombrie de către majoritatea artiștilor din underground-ul românesc. Pentru cei care nu știu, Colectiv a fost gazda unui show de zile mari marca Dragonu AKA 47 , un concert pe care Dragoș Tudorache l-a susținut pentru a sărbători cei 10 ani de carieră. Printre invitați se număra Cedry2k, Sișu Tudor , AFO, Chimie, Stres, Siberia & Tecko Starr dar și Flou Rege care din păcate nu și-a făcut apariția. De warm up s-a ocupat gAZAh, care a dovedit că e omul potrivit pentru asta, arătându-și abilitățile de a lucra cu MPC-ul și de a pregăti mulțimea adunată pentru concert.

specii-2013
După incediarul warmp up al lui gAZAh, pe scenă și-au făcut apariția băieții de la Unic Studio, Maich, TKE și Etic, care au băgat niște rime de hip hop clasic cu mesaj puternic.
După prestația celor de la Unic Studio, invitatul serii mult așteptat, Dragonu, și-a făcut apariția, făcând sala să răsune cu piesa  „ Muzică naște monștri”. Dragonu a făcut o călătorie în timp, invitând Specii pe scenă și, alături de public, a cântat versurile de la „ Mașina timpului” și de la alte piese marca Specii. Da, în caz că nu ați auzit, a mai fost un concert Specii. Cine se gândea că vom mai prinde așa ceva ? Cu gAZAh pe scenă și Mișu Foarfecă la microfon, Dragonu a dus vibe-ul mulțimii la un alt nivel, demonstrând că încă „ specii sunt regii”.

Pe Chimie l-a înlocuit nimeni altul decât tatăl hip-hop-ului românesc, Cedry2k, care a cântat ca de obicei, cu același stil deosebit care-l face în continuare un artist cu adevărat apreciat. Din păcate, Chimie a fost de negăsit când Dragonu l-a reinvitat pe acesta pe scenă pentru a mai interpreta câteva bucăți de la Specii. Mulțimea dezamăgită și – a revenit îndată ce AFO a.k.a Aforic a.k.a Emil Teleagă a urcat pe scenă și a cântat alături de Dragonu, după care a impresionat mulțimea cu o caracteristică sesiune de freestyle . Sișu Tudor și Stress l-au mai acompaniat pe Dragonu, făcând sala să cânte fiecare vers de la binecunoscutele piese de la Haarp Cord. Tecko Starr și Siberia au fost mereu prezenți pe scenă alături de Dragonu, ajutându-l să realizeze un concert cât mai frumos. Un moment deosebit a fost atunci când Johnny King a interpretat alături de Dragonu și Cedry2k piesa „ Povești de familie”. Cum fiecare are acasă o mamă și un tată pe care-i iubește, publicul a cântat piesa alături de artiștii preferați.

în concluzie, a fost un concert foarte tare, dorim să îi felicităm, în special pe Dragoș Tudorache pentru organizare și pentru prestație, dar și pe ceilalți artiști care au realizat o atmosferă incredibilă.
Big up pentru Dragonu, brigada Specii și brigada Haarp, Cedry2k, Sișu Tudor, Chimie, gAZAh, Flou Rege, Siberia, AFO, Stress, Tecko Starr, pentru băieții de la Unic Studio, big up Colectiv și așteptăm cât mai multe concerte de acest gen !