Vineri, 28 ianuarie, cei de la Main Sounds ne-au adus 2 artiști din familia Drumcode, mai exact pe Sam Paganini și Bart Skils, alături de duo-ul Mirror States, Mircea Ivan și Cosmin Horațiu.

 

Evenimentul a avut loc la Casa Presei în Sala de Marmură unde oamenii s-au putut desfăsura în voie, organizatorii respectând capacitatea maximă a sălii. Pauzele puteau fi luate stând pe pernuțele din hol unde se putea auzi foarte bine muzică cu ajutorul unei sonorizări excelente. Muzica bună, atmosfera remarcabilă și sonorizarea perfectă au creat un concert pe care spectatorii nu-l vor uita prea curând. Discutând cu câteva persoane, acestea au spus că sunt foarte mulțumite de performanța artiștilor ce s-a ridicat la asteptările fanilor. La eveniment au participat și persoane care în acea seară veneau pentru prima data în contact cu acel gen de muzică și artiști, dar energia din sală i-a pus în mișcare și de acolo,spun ei, s-au lăsat duși de muzică și au avut o seară “vibrantă”.

S-a respectat line-up-ul, artiștii au fost punctuali și au ținut o legătură stransă cu spectatorii ce au postat pe pagina evenimentului videoclipuri și mesaje precum: “Felicitări incă odată! Sunteți WOW! Muzică,sunet,visuals…totul a fost mai mult decât perfect! Cu sigurantă Nu voi mai rata nici o petrecere Main Sound!! Respect! :)” sau “Nu e muzică….sunt sentimente♡”

Odată cu trecerea timpului a fost normală și mizeria ce făcea grea deplasarea în mulțime, dar asta nu a împiedicat pe nimeni din a dansa energic, cu zâmbetul pe față și mâinile în aer.
Petrecerea a ținut până în zori, iar apoi s-a mutat la Music Club, unde afterul a fost susținut de Mirror States împreună cu Cosmin Horațiu.

Visuals-urile au fost create de cei de la VVloop.

De la ora 22 până pe la 00, Cosmin Horațiu a reușit foarte bine să dea vibe-ul publicului nerăbdător.
Apoi, timp de o oră și jumătate , Mircea Ivan a încălzit atmosfera pentru intrarea lui Bart Skils. Chiar pe 29 era ziua lui de naștere și artistul nu a ezitat să mulțumească după event pe pagina sa de Facebook, postând o poză de la party cu descrierea “Thank you for making this a proper Birthday Party!”

La ora 1:30 deja toată lumea dansa pe bine cunoscutele sunete găsite doar la labelul Drumcode. Bart Skils a avut un set impecabil, plin de emoție, reușind să-i lase lui Sam Paganani, care a început să mixeze la 3:30, o atmosfera în care puteai simți dorința de dans și de distracție a publicului.
Acesta a început cu bine cunoscuta piesă Rave care a energizat publicul, având în vedere că deja se dansa de 4-5 ore. Toți l-au întâmpinat pe Sam cu mâinile sus și zâmbet pe buze.

DSC_0302

La 5:30, duo-ul Mirror States format din Mircea Ivan & Ionuț Vitan a avut sarcina de a încheia seara cât mai bine. Având în vedere că a trebuit să se afirme după un spectacol Drumcode de 4 ore, putem spune cu ușurință că și-au făcut foarte bine treaba.

Una peste alta, evenimentul a fost foarte bine pus la punct, de la sonorizare, la artiști și la organizare. Așteptăm cu nerăbdare următorul event Main Sounds, care-i chiar după colț.
Până atunci, pozele astea poate vă transmit puțin vibe-ul event-ului.

DSC_0320