Recruteaza

☼ Alatură-te echipei soundzone.ro! ❖ http://soundzone.ro/https://www.facebook.com/soundzone.ro/

☼ Posturi disponibile: Redacţie - Grafică - Foto/Video | #voluntariat
soundzone.ro este despre noi, despre muzică, comunitate. Dacă ești la curent cu tot ce ține de muzică și vrei să-ți exprimi părerea, postul de redactor este al tău. Dacă pasiunea ta este fotografia, te invitam la evenimente pentru a face ce iți place.
★ Dacă locul tău este în mediul online, ești bine venit ca promoter. În caz că te ocupi de grafică și nu ai găsit un loc în care să te dezvolți, noi suntem aici, la un click distanță. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos. Alătură-te echipei noastre şi îți garantăm faptul că "munca" se va îmbina armonios cu frumosul, utilul şi plăcutul! Si ține minte : avem gusturi simple, ne multumim cu ce este mai bun.

*Obligatoriu
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie
  Aceasta este o întrebare obligatorie

  ✪ Noi am fost prezenți la evenimente din orașe din toate colțurile țării: București, Iași, Timișoara, Cluj, Constanța, Craiova, Bacău, Arad, și multe altele. Dar și la majoritatatea festivalurilor din țara: Untold, Electric Castle, Airfield Festival, Sunset Festival, Hangariada, Shine Festival, Metalhead Meeting Festival, BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, Bucharest Street Food Festival, Creative Fest, VEST FEST, și multe altele. ☼ Îți oferim șansa de a face ceea ce-ți place alături de o echipă tanără, unde te poți dezvolta pe plan profesional, și ai ocazia de a întâlni pe artiștii tăi preferați. Fie în spatele aparatului sau a telefonului, fie din backstage, unde ne poți ajută pe noi. Echipa soundzone.ro se ocupă și organizare evenimente chiar și festivaluri. Având oameni cu experiență, am reușit să obținem și rezultate, și ne bucurăm mereu la colegi noi, dornici să i-a inițiativă în desfășurarea unui event / festival. ❖ Te-am convins? Aşteptăm cererea ta! Succes. ✪ Cine suntem? O comunitate ce a luat naştere în 2015. ★ Cu ce ne ocupăm? Promovăm artişti, piese, ştiri, evenimente, organizăm evenimente, festivaluri. ✪ Cu o experienta de ceva ani in spate, membrii noștri au participat la o multitudine de evenimente, reușind să legăm colaborări cu artiști, cluburi, festivaluri din toată țara și, desigur, am creat o comunitate pe care o îndrăgim și nu am vrea să o dezamăgim. soundzone.ro face parte din peisajul muzical modern și cultural din jurul ei, reușind să ofere doza zilnică de noutați, recenzii, editoriale, interviuri si stiri, printre care vă ținem la curent cu toate evenimentele care se petrec în orașul dumneavoastră. ★ Cu fotografi dinamici, designeri îndrăzneți si redactori creativi, echipa noastra pulsează cu o energie a celor mai inovatoare sunete din ziua de astăzi. ✪ Depinde atât de implicarea fiecăruia, cât şi de noi această colaborare şi cât de fructuoasă va fi.
  Nu trimiteți parole prin formularele Google.
/static/forms/client/js/3560844934-formviewer_prd__ro.js